Què fem

Plans d’entrament i assessorament tècnic esportiu: disposem d’un entrenador que realitza plans personalitzats d’entrenament i el corresponent seguiment, en funció dels teus objectius.

Campionats de Ruta: campionat entre els atletes del club, de mitges maratons, maratons i curses de 100 kms.

Campionat de Mig Fons: campionat entre els atletes del club de curses de 10 kms.logo

Campionat de Muntanya: campionat entre els atletes del club de curses de muntanya.

Campionat d’altres distancies: campionat entre els atletes del club que corren curses de distancies no habituals als campionats anteriors.

Crono- Ruta: cada principi de temporada (setembre-octubre) s’organitza aquesta cursa de 10 kms adreçada a atletes del club i convidats.

Crono-escalada: cada final de temporada (maig-juny) s’organitza aquesta cursa de muntanya d’entre 10 i 15 kms, adreçada a atletes del club i convidats. Es fa cada any en algun indret diferent de la nostra comarca.

Cursa 10k de Vilafranca: des de fa varies edicions, Fondistes Penedès, conjuntament amb el Patronat Municipal d’Esports de Vilafranca organitza la Cursa 10K

Equipament del club: samarreta oficial, dessuadora, paravent, buff , guants…

Web del club: s’actualitza la informació constantment, amb notícies del fons, de les curses, calendaris, reportatges, cròniques setmanals de l’activitat dels nostres atletes, fotos, vídeos, classificacions, rànkings…etc.

El Club a les xarxes socials: Comptes de twitter, instagram i de facebook

Premsa comarcal: s’envien setmanalment les cròniques a tots els setmanaris de la comarca.

Assemblea General de Socis: se celebra anualment i és oberta a tots els atletes del club

Gran Gala de Fons: per tancar la temporada se celebra a principis de juliol un sopar de fi de temporada per a atletes i familiars. Es fa l’entrega de premis dels campionats, sorpreses, concurs fotogràfic, regal anual, foto conjunta…

Massatges, fisio..: acord amb MIO: SATF, empresa que ofereix serveis de fisioteràpia, osteopatia i altres serveis relacionats amb l’activitat física, pel qual disposem, com a socis del club, d’uns preus especials.

Proves d’esforç  disposem, com a socis del club, d’uns preus especials amb el cardiòleg Adolf Descalzi.

Podologia  disposem, com a socis del club, d’uns preus especials amb el podòleg Joan Termens.