Crono-escalada 2018

LA CRONO ESCALADA EL 3 DE JUNY A L’ORDAL

El pròxim 3 de juny tindrà lloc la XIXena edició de la Crono Escalada de Fondistes Penedès que en aquesta ocasió està organitzada pel nostre company, l’Esteve Pi que ens portarà a corre per les muntanyes de l’Ordal.

L’Esteve és organitzador de la Correbocs i coneix molt aquella zona, li havien dit que preparés una cursa no gaire dura, que fos molt corrible i poc tècnica, doncs a elaborat una preciosa cursa, circular de 10,5 kms, per camins, senders, boscos, al costat de vinyes, paratges molt macos, algun que altre corriolet i sobret tot puja i baixa sense parar, però sense gaire duresa, amb uns 508m de desnivell acumulat, 257m de desnivell positiu i 251 de negatiu.

La sortida serà a la pista d’esports que hi ha al centre del poble, l’Ordal, situat a 413m, la cursa comença pujant molt suau però que no para fins el km 2,5 que serà quan s’arriba al punt més alt, 464m, durant una mica més de 1km es va baixant, una vegada s’arriba al km 3,7 el recorregut comença amb ondulacions fins el km 6, a partir d’aquí es baixa fins el punt més baix de la crono situat al km 7 (355m), cada vegada està més a prop el poble però s’haurà de pujar i baixar fins el km 8,4, i ara ja si resten 2 kms de pujada suau però que no para fins gairebé l’arribada, situada al mateix lloc que la sortida.

La cursa tindrà lloc el 3 de juny a les 9 del matí, podran corre tots els atletes del club i atletes convidats, les inscripcions s’obriran el 21 de maig i estaran obertes fins el 31.

Les Inscripcions s’obriran el 15 de maig fins el 1 de juny, i les podeu fer per WhatsApp: 674 31 32 78 , o email del club

Us passem el track