L’IBAN PÉREZ GUANYA LA CURSA DE LES CAVES A LAVERN

Avui tenia lloc la clàssica cursa de les Caves a Lavern que tornava després de la parada per les restriccions de la covid, aquesta edició era la 10a.

A la cursa de 5 kms corria un atleta de Fondistes Penedès, l’Iban Pérez, un Iban que guanyava la cursa amb un crono de 18’07, fent una gran cursa, li treia 31 segons al segon classificat i dos minuts al tercer, van participar 56 atletes:

“Avui una nova cursa, els 5K de la cursa de les caves. Cursa que combina camins i asfalts amb recorregut ondulat i divertit. Al final primer classificat, cava, botifarrada i gran ambient amb tot el poble bolcat amb la cursa, no es pot demanar més. Gran organització!!!”

A la caminada de la Serralats participava el Cele López:

“He fet la caminada de la Serralats de 13 kms amb 400 metres de desnivell. He fet 1 h 34′. Em sembla que he arribat tercer, caminada molt guapa i molt bé organitzada”.

 

Van participar 163 caminadors.