FONDISTES ALS 10K DE SANTS

Els 10 kms del barri de Sants (Barcelona) és una de les curses per fer bones marques, ben situada al calendari, bon recorregut i bon ambient, més de 1.000 atletes.

Fins aquí anaven tres atletes de Fondistes Penedès.

L’Iban Pérez que està en un gran estat de forma, a Sants aconseguia marca personal en fer 36’20, rebaixant-la en 1 minut que va aconseguir el passat 9 d’octubre als 10k de Sant Andreu de la Barca.

“Nova cursa, el 10K al barri de Sants, aprofitant els entrenaments de qualitat de les darreres setmanes. 36:20 i marca personal, molt satisfet i content també de poder coincidir amb altres Fondistes, el Santi i el Fran, uns cracks!”.

El Fran Patón tornava a la competició després de 9 mesos, l’última va ser a la marató de Sevilla al febrer, feia els 10k en 36’57.

“Vuelta a la competición después de Sevilla, de eso fue hace 9 meses, volver a ponerte el dorsal es especial, contento de lo que he realizado y me ha gustado esta carrera que para mí era la primera vez que venía”.

El Santi Hervás que igual que el Fran tornava a competir 9 mesos després i aconseguia 38’42:

“Vuelta a correr, desde febrero que no hacia una carrera. 10k en 38:42, circuito con constantes subidas y bajadas. He salido fuerte intentando regular en las subidas y aprovechar las bajadas. Muy buena temperatura, sin nada de aire. Circuito cambiado desde la última vez que fui. Contento por la marca, ya que no pensaba que podría estar en esos tiempos.  Ahora toca seguir trabajando”.