16 ATLETES DE FP A LA MITJA MARATÓ DE L’ESPIRALL

Com cada any la mitja marató de l’Espirall és una de les curses més esperades dels atletes de Fondistes Penedès i aquest any que va ser històrica no va ser menys, 16 atletes van córrer i més de 20 van fer de voluntaris.

El primer del club en travessar la línia d’arribada va ser L’Iban Pérez que va fer marca personal en fer 1h 20’ rebaixant en dos minuts, entrava segon de categoria:

Avui no es podia fallar a aquesta cita a la mitja de l’Espirall. Amb les bones sensacions de les últimes setmanes he sortit ambiciós i tot i que he arribat amb rampes i just de forces, al final 1:20:38 rebaixant en més de 2 minuts la meva marca. Sense paraules a la feina feta per l’organització, els ànims del públic, en especial a les Cabanyes, i els ànims en creuar-nos amb tots els companys!”

El Blas Herrera entrava 1er de categoria i a més igualava la seva marca personal en fer 1h 22’ una marca que tenia de l’any 2015:

“Impressionant l’ambient i l’organització un 10. Moltes gràcies a tots els que m’ha animat  i felicitar els companys de Fondistes i Iñaki i vasco que en fet tota la cursa juts. Molt content de tornar a fer 1:22”.

El Fran Patón que feia de llebre aconseguia l’objectiu de l’organització i feia 1h 29’.

L’Alex Ruiz corria la seva primera mitja marató en 1h 31’.

La Mari Olaya entrava 7ena de la general i 1era de la seva categoria en la seva primera mitja de la temporada obtenia 1h 33’.

El Josep Maria Canela entrava amb 1h 35’:

He gaudit com un nen petit amb el públic animant! No ha faltat ni un detall. Felicitats als organitzadors i col·laboradors!”.

El Dídac Freixas assolia 1h 39’:

“Molt content del resultat, una cursa dura, però amb un ambient i organització de 10!”.

El Joan Jiménez era la llebre de 1h 39’ i feia els deures ben fets:

“Avui he tornat a fer de llebre a la mitja de casa, sens dubte la millor de tota Catalunya , un 10 per tota l’organització i en especial al nostre company el Pedro Garcia per la gran feina”.

L’Alejandro Martín assolia la millor marca de la temporada en fer 1h 41’.

L’Alex Pacheco entrava amb 1h 43’:

“Avui era ideal per petard, però he corregut amb el cap no en el cor. Bones sensacions i a l’altura que estem és bon temps. 1h43’48” i a continuar treballant”.

El Rafel López tornava a fer una mitja marató després de molt de temps i entrava amb 1h 48’.

La Silvia Sabaté també feia la primera mitja de la temporada amb 1h 51’.

El Joan Maria Sansón després de molts anys tornava a la mitja vilafranquina i assolia 1h 56’

“Després d’uns anys i tornat a fer una mitja amb intenció d’acabar-la. Molt bones sensacions anant de menys a més. El final increïble, acompanyat pel Manel”.

El Manuel Gálvez feia la primera de la temporada amb 1h 56’:

“Hoy volvía a correr una media después de mucho tiempo, y cómo no, en casa, cursa bastante exigente y complicada, pero muy especial, muy contento con el resultado final, para principio de temporada y con los entrenos que llevo, hay que seguir trabajando. Cursa y organización, la mejor de Cataluña, en muy pocas cuidan tanto al corredor, el ambiente un 10 en todo el circuito, enhorabuena a la organización”.

La Carme Expóxito feia la primera de la temporada amb 1h 58’:

“Personalment, és una mitja que em transmet tan bones energies que, encara portant pocs km a les cames, ha tirat de valent fins al final. Ambient des del primer cafè fins al vermutillo brutal. La cursa no te competidor en avituallament i qualitat de la bossa del corredor. L’organització no ha deixat un detall per cobrir. Gràcies a tothom per lluitar per aquest, el nostre esport”.

Per altra banda el David Bertran corria la cursa de 5k amb 17’08, entrant 7è de la general:

“La cursa, he fet els 5k, bona temperatura i molt bon ambient, el rellotge m’ha marcat una mica menys de 5k, i per raons òbvies es perd el pas per les Cabanyes jeje.

Organització i voluntariat de 10, un goig corre a casa.

En àmbit personal, millor impossible, venia sense cap entrenament de qualitat (sèries, farletk, etc) així que sabia que sortís el que sortís estaria bé, i pel que m’ha sortit contentíssim. Em dona forces i ànims per preparar tot el que ve”.