FONDISTES A LA MITJA MARATÓ DE SABADELL

La capital del Vallès occidental celebrava com és tradicional el primer diumenge de setembre la mitja marató de Sabadell, una mitja que en aquesta edició van finalitzar 248 atletes, dels quals dos eren de Fondistes Penedès.

Dídac Freixas es convertia en el primer atleta del club en fer aquesta temporada (22-23) una mitja marató a Catalunya i ho feia amb 1h 37’:

“Cursa per iniciar la temporada, amb la calor típica de l’època, però content del resultat”.

Dídac està preparant la marató de Berlín que serà el pròxim 25 de setembre.

Sixto Pallàs corria la primera mitja de la temporada amb un registre de 1h 56’:

“Tres voltes de 7kms cadascuna en un circuit una mica trencacames, ja que per un cantó puges i per l’altre ho fas de baixada. Jo no porto gaire entrenament i vaig fent el que puc. Una caiguda important en quantitat de participants no arribant a 300”.