PEDRO SALOR I MONTSE CONESA GUANYADORS DE LA CRONO ESCALADA

El diumenge 5 de juny Fondistes Penedès tornava a organitzar-se la Crono Escalada després de dos anys sense poder fer-se a causa de la pandèmia, era la 21ena edició i va ser a Lavern.

El recorregut va ser dissenyat per l’atleta de Fondistes Penedès, Pedro Garcia, en la que era de 10 kms no gaire dur per poder corre tota mena d’atletes, un circuit molt corrible i poc tècnic, distància d’uns 10 kms, amb 608m de desnivell acumulat, 304m de desnivell positiu, el punt més alt estava al km 3,8 a una alçada de 371m i el punt més baix a la sortida/arribada 224m.

La sortida estava situada a la font Clara, va començar a les 8:30 del matí i ja feia calor 20 graus, a mesura que passaven els minuts anava pujant el termòmetre i aquest va ser el hàndicap dels atletes.

Cada minut sortien de tres en tres els atletes i anaven corrent pel preciós recorregut.

Van sortir 47 atletes dels quals 18 de Fondistes Penedès, 11 del club de Sant Sadurní del Sant…Sa Sua tot, 12 del club Trail Road Runners de Calafell, un del Club Natació Vilafranca, un de l’Esportiu Penedès i 4 convidats.

rpt

Al final el guanyador va ser Pedro Salor del club Trail Road Runners de Calafell amb un crono de 45:22, en segon lloc va entrar Iban Pérez de Fondistes Penedès amb 46’02 i, en tercer lloc, el jove Alex Gálvez de l’Esportiu Penedès amb un registre de 46’47.

La guanyadora va ser Montse Conesa del club Trail Road Runners de Calafell amb un crono de 51’38, seguida de Luci Barrio de Fondistes Penedès amb 56’25 i tercer Dioni Monsalve amb 1h 02’.

Tot va finalitzar amb l’entrega de premis i una bona botifarrada.