LA PILAR GALLEGO FA LA MARATÓ DE VITÒRIA

A Vitòria tenia lloc la marató de Martin Fiz en la que participaven 237 atletes, enllà hi havia l’atleta de Fondistes Penedès, la Pilar Gallego que tornava a fer els 42 kms després de tres anys, Pilar anava a culminar la seva temporada fent els 42,195 kms i ho va aconseguir, entrant a meta amb 4h 57’:

“És una marató plana amb algun tram ondulat, volta de 21k i dos de 10, m’ha agradat molt, per ombra i Vitòria és xulíssima… Aquesta marató ha sigut molt especial, el meu marit ha estat amb mi en tota la cursa amb bici i m’ha ajudat molt, li dedico al meu pare, ja que trigaré a fer una altra marató, toca cuidar-se. Fer una marató no hi ha paraules per descriure, tot esforç d’entrenos i la cursa per mi a partir del 32 ha estat durilla. Ara a menjar pinxos”.