LA MARI OLAYA SEGONA ALS 10K DE VILANOVA

Sota una forta calor i humitat va tenir lloc els 10k de Vilanova que va aplegar 313 atletes, dels quals 7 van ser de Fondistes Penedès, sent la gran protagonista la Mari Olaya que pujava la podi en quedar 2ona de la general amb un crono de 41’27:

Venia a Vilanova a buscar marca personal, però la forta calor m’ha dificultat corre com estic acostumada, hi ha estat dur, pel qual he decidit buscar podi i al final ho he aconseguit, molt feliç per aquest segon lloc molt treballat, tanco una gran temporada i ara toca gaudir”.

El David Bertran assolia 37’35, la segona millor marca de la temporada:

“Matí calorós, tot i portar bé els entrenaments no he pogut trobar el ritme que volia i ha tocat acabar sense més. “Temporada més curta del normal” perquè de setembre a desembre me la vaig passar lesionat, i content amb el que he obtingut”.

L’Iban Pérez aconseguia 39’26, era la seva 5a cursa de 10k de la temporada:

“Avui 10K a Vilanova amb molta calor, ha tocat adaptar ritmes amb l’objectiu de no forçar, passant la primera volta als 4′ i collant a la 2a. Molt content de trobar a companys i des d’aquí aprofito per felicitar-los pels resultats.”

El Dídac Freixas feia 44’01, era la seva 3a cursa com atleta del club:

“Cursa amb molta calor, i per això he quedat a 3 minuts de la millor marca; tot i això, bones sensacions podent estrènyer a l’últim kilòmetre, I felicitar a tots els companys de Fondistes que hem corregut avui!”.

El Manuel Gálvez entrava amb 51’23 en la seva 4a cursa de la temporada:

“Hoy tocaba correr una cursa, que ya se palpaba durilla por el calor que hacía, y efectivamente ha sido un sufrimiento aguantar el calor, he echado en falta, un avituallamiento en el K4 y K7, ya que hubiera venido bien, he subido demasiado de pulsaciones al principio, y el cuerpo me pedía bajar ritmo y aguantar para poder acabar, ha sido un sufrimiento, pero he acabado bien”.

El Joan Maria Sansón entrava amb 51’36 després de cinc mesos sense fer una cursa:

“Temps sense competir i costa agafà la forma, però l’he gaudit a malgrat la calor”

El Josep Montal feia 55’59:

“Avui tocava els 10k de Vilanova, molta calor, he aconseguit el quart lloc  per la categoria. Més 65. No em puc queixar”.