LA MARI OLAYA 1ERA I L’EVA SAULEDA 3ERA A LA CAVACURSA

Tornava la cursa de Santa Fe del Penedès, la Cavacursa, organitzada per les caves Giró Ribot, amb un preciós recorregut totalment penedesenc que transcorre al costat de les vinyes, d’uns 10’5 kms.

Va tenir lloc el dissabte a la tarda sota una forta calor en què van participar 84 atletes dels quals 6 eren de Fondistes Penedès.

Destaquem els podis de la Mari Olaya que era la primera de la general amb un crono de 46’44, una Mari que està impressionant, ha fet tres podis seguits, Mari li treia sis minuts a la segona classificada, el podi el tancava l’Eva Sauleda que no esperava lluitar per un dels llocs d’honor, està sortint d’una lesió, Eva lluitava de valent per assolir el tercer lloc i entrava amb 53’58.

L’Iban Pérez era 6è de la general, aconseguia un crono de 43’31:

“Cursa per camins i vinyes per circuit puja i baixa molt ben organitzada. Cursa marcada per la calor sufocant des del principi, vaig sortir amb el grup capdavanter, però aviat vaig veure que les sensacions no eren bones així que a partir d’aquí vaig marcar el meu ritme fins al final. Molt bon ambient i un plaer coincidir amb més Fondistes, i enhorabona a les campiones, Mari i Eva!”

La Carme Expósito era 9ena de la general amb 57’28:

“Una cursa que faig per primer cop, però  que sense dubte repetiré. Bon ambient, música remember, botifarra i copa de cava!”.

El Florenci Mata, atleta més veterà del club també era present i aconseguia 1h 07’.

La Pilar Gallego que va fer la marató de Vitòria fa catorze dies corria aquesta cursa i ho feia amb 1h 09’.

Vintena cursa de la temporada, i després de la marató, prou bé, contenta d’acabar temporada entre camins i vinyes, com m agrada, bona cursa tot i la calor, sort dels avituallaments i del vinet final. Ara toca descansar un temps”.