IBAN PÉREZ GUANYA LA CURSA DE MUNTANYA DE LA FONT

L’atleta de Fondistes Penedès Iban Pérez tanca la temporada a la localitat de Gurb guanyant impressionantment la cursa de muntanya de la Font de 5 kms i amb 125m de desnivell positiu, aconseguia un crono de 24 minuts.

“Una nova cursa de muntanya, aquest cop la versió curta de la Cursa de la Font. Primer tram molt tècnic tant de pujada com baixada per corriols per a després agafar una pista en el tram compartit amb la cursa llarga. A partir d’aquí de nou un corriol per bosc per acabar en baixada per pista. El primer tram amb el grup capdavanter de la cursa llarga, que em va permetre posar distància i guanyar la cursa curta. Sensació estranya i agradable poder guanyar una cursa tot i que sigui menor. Ara a posar el punt final a la temporada amb la cronoescalada”.