FONDISTES PENEDÈS A LA MARATÓ DE BARCELONA 2022

El novembre passat va tenir lloc la Marató de Barcelona 2021 a causa de la pandèmia perquè la marató es va tenir que suspendre al març, pel 2022 tornaven a canviar la data i s’ha organitzat el 8 de maig, cinc mesos després, data també molt atípica, recorregut ha estat el mateix que al novembre preciós però dur o poc propici per fer marques personals, tot i que s’ha tornat a batre el record tant de dones ( 2h 23′) com d’homes (2h 05′)

Van donar la sortida als 5.900 atletes a les 8 del matí en la que hi havia tres de Fondistes Penedès:

El Raimon Palau que ha estat un dels que l’ha repetit, Raimon va aconseguir un crono de 3h 34’, passava per la primera mitja en 1h 44’ i la segona part en 1h 50’:

“Molt bona cursa per tancar la temporada. He disfrutat molt compartint els  30 primers kms amb el Juan Jiménez, a bon ritme i amb nones sensacions, em trobava bé doncs i he accelerat, però després ho he pagat, els últims 4 kms han sigut un calvari, té un final dur aquesta marató. Però molt content, no sabia gaire com em trobaria, no havia fet un entrenament molt específic per marató, molt satisfet doncs amb els 3’34”.

No hem passat calor, no gaire ambient al carrer,  ha de millorar també alguns serveis aquesta cursa tot i que el recorregut està prou bé, els llocs per on passa i la sortida i l’arribada és un marc incomparable.

Ara toca descansar i recuperar”.

El Joan Jiménez que va ser dubte fins dijous que va ser quan va decidir que tornava a fer una marató i ho feia després de tres anys, marcava un crono de 3h 35’, passava per la primera mitja en 1h 44’ i la segona part en 1h 51’.

L’Alex Pacheco també repetia la marató i ho feia amb un crono de 4h 20’:

“Avui l’objectiu era dedicar-li la marató al Bene. El temps ha estat de menys han sigut 42km de records de fer les maratons amb ell”.