EL RAIMON I LA DIONI FAN PODIS A LA CURSA DE MUNTANYA LA BANYERENCA

12,6 KMS té la cursa de muntanya la Banyerenca amb 108 m de desnivell positiu, la sortida es va donar a les 9:30 d’un matí fred però bo per corre i gaudir de la muntanya, fins aquí es van desplaçar dos atletes de Fondistes Penedès.

El Raimon Palau que va fer 5908 i 1er de categoria:

Bona matinal avui, cursa de poble, a prop de casa, molt casolana, molt bona organització, circuit ben marcat, tot per camins, corriols, bosc i vinyes, no és dura però molt trencacames amb un últim km molt dur. Butifarrada a l’arribada, fruites,  begudes, cervesa…batucada, molts trofeus i samarreta tècnica de qualitat.  M’he trobat molt bé i he disfrutat molt.

I la Dioni Monsalve que feia 3era de categoria amb 1h 09:

M’he sentit molt bé i disfruto en aquestes curses!!.