EL JOAN TORNÉ A EMPÚRIES

“Molt bon dia per córrer amb un sol agradable i sense vent. He gaudit el circuit. Es feien 3 curses alhora: 10 km, mitja marató i marató, que a més era Campionat de Catalunya. Tot en petit format, però ben organitzat. És d’agrair que els organitzadors et donen 3 hores per fer la mitja marató i 6 hores per fer la marató. Això els hi permet incloureatletes que en altres curses queden descartats”.

El Joan Torné corria en 2h 36’ la quarta mitja marató en menys de un mes, ara es desplaçava a la Mitja Marató d’Empúries, una mitja en la que els 228 atletes podien gaudir d’un entorn privilegiat i de gran bellesa com és Empúries, porta d’entrada de la cultura grega i romana a la península Ibèrica. Un indret únic i privilegiat, ple de riquesa paisatgista, històrica i cultural. En aquest jaciment s’hi conserven les restes d’una ciutat grega, l’enclavament colonial d’Empòrion i la ciutat romana, l’antiga Emporiae.