L’IBAN PÉREZ 15È A LA MARATÓ VIES VERDES GIRONA

“Avui marató de les vies verdes, de Girona a Platja d’Aro per camins, una marató diferent per aprofitar la forma agafada amb la preparació de Barcelona i les mitges posteriors amb algun tram molt bonic per on córrer. Ahir dia molt plujós que semblava que posaria les coses difícils però avui el temps ha donat una treva i els camins estaven força bé excepte algun tram puntual més enfangat. Tot i així temps final de 3:10, súper content de la marca i de com ha anat tot després del debut en la distància”.

Era el comentari d’un atleta que corria la seva segona marató personal en 4 mesos, l’Iban Pérez corria la Marató Vies Verdes de Girona i feia marca personal al fer 3h 10’ rebaixant en 29’ la marca que va fer al novembre a Barcelona, a més entrava en un brillant 15è lloc de la general i 5è de categoria.

La novena edició de la Marató de les Vies Verdes es feia el 13 de març, després del parèntesi forçat per l’esclat de la pandèmia de la COVID-19, amb els recorreguts de marató, trenta quilòmetres, mitja marató, deu quilòmetres i un. Girona, Quart, Llambilles, Cassà de la Selva, Llagostera, Santa Cristina d’Aro i Castell-Platja d’Aro són els municipis pels quals passa la prova.

Van corre uns 200 atletes