EL FLORENCI MATA TORNA A LA COMPETICIÓ

Feia molt de temps que no tenien noticies de l’atleta més veterà i amb més podis de Fondistes Penedès, el Florenci Mata que té 75 anys i continua actiu, no de la forma que ens tenia acostumats però si fent alguna cursa de tant en tant.

“Volia fer una de les curses que més m’agrada’t sempre i que si tinc l’ocasió la corro, la cursa de Brafim, una passada per tot, ambient, organització, tracte i circuit, pel que ha estat la meva cursa tinc que dir que és noten els anys i les categories, però feliç de corre i d’haver finalitzat per sota de 2h”.

La cursa de muntanya de Brafim té 13,4 kms i van participar 242 atletes, el Florenci Mata era 5è de la seva categoria, una categoria que era dels atletes de més de 65 anys, pel qual el tenia que competir amb atletes amb 10 anys menys, entrava en el lloc 174 de la general i ho feia amb 1h 41’.