II Cursa – Caminada Vicente Ferrer  el 19 dic

Cursa solidària en què volen posar un granet de sorra per ajudar a la Fundació Vicente Ferrer. El projecte és combatre i acabar amb la pobresa extrema d’Anantapur una de les zones més pobres de l’Índia, on l’esperança de vida és de 42 anys.

Aquesta iniciativa va sorgir i va ser impulsada fa 5 anys pel canari Juan Manuel Viera, el qual es va involucrar el 100% en el projecte que va iniciar i avui dia segueix liderant juntament amb la Fundació i altres atletes. Amb aquesta cursa també volem reconèixer la gran labor que fa la Fundació amb aquests projectes. L’objectiu principal és recaptar fons per ajudar a construir una nova colònia/aldea de 40 cases per a 40 famílies, les quals actualment estan vivint en «chavolas «de canyes, roba i una cosa molt important com és l’aigua potable.

Un altre dels objectius és apadrinar nens/es, ja que aquests apadrinaments serveixen per donar feina a més de 2500 persones, treballadors/es de 5 hospitals, 1000 escoles, universitats, escoles per discapacitats, entre altres; totes elles gestionades per la fundació. Però actualment, amb la situació en què estem, amb la pandèmia que estem vivint del COVID-19, és possible que els objectius canviïn i hàgem de destinar els diners que és recaptin per ajudar-los amb material sanitari de primera necessitat i algun respirador i d’altres necessitats bàsiques com podrien ser els aliments.

DATA DE LA CURSA:

19 de desembre

Distància: 5 km

Preu inscripcions: 13€

ENLLAÇ D’INSCRIPCIONS: https://tpvescola.com/Formularis.aspx?eid=405&idform=4

https://ceterrassa.cat/esdeveniments/ii-cursa-caminada-vicente-ferrer/