HERRERA 7È A LA CURSA FOSCA

“Por fin llegó el día de la Trail Cursa Fosca. Llevaba en mi mente un objetivo realista, no ambicioso ya que no tocaba (hay que poner las piernas en su sitio y no pisaba montaña desde hace meses) y he clavado lo que buscaba, un buen tiempo y una posición decente. Un circuito precioso que se dificulta al llegar la noche. En el km 9 he empezado a notar la pesadez en las piernas debido al ritmo marcado en la maratón de BCN. Cada carrera que pasa me noto mejor y con margen de mejoría. Ahora tocan entrenos suaves para poner todo en su sitio”.

Era el comentari del Gabriel Herrera que va fer fa 15 dies la marató de Barcelona amb 2h 49’ i ara corria la cursa de muntanya Fosca, seminocturna de 18 kms en la que participaven 65 atletes, el quedava 7è de la general amb 1h 40’.

La cursa llarga (18 km 680 +) comença a la plaça de l’ajuntament d’on ràpidament puja fins al Turó del Peret Anton, principalment formada de corriols i trialeres força tècniques i amb uns bons desnivells, ja que fan un cim a uns dels pics més alts de la comarca: 748 m. (Puig de les Torres) i 645 m. (santuari de Foix). El Santuari de Foix està situat dalt d’un cim des d’on no ens podem perdre les magnífiques vistes de tota la plana prelitoral, el Garraf i fins i tot el mar. Us trobareu amb un recorregut gairebé inèdit, amb aproximadament un 80% de corriols fan una cursa molt atractiva, ja que cada any afegim nous descobriments.