FONDISTES A TARRAGONA

A Tarragona sota una forta ventada i molt de fred 5 graus es celebrava la mitja marató i 10k de la ciutat, amb sortida i arribada a l’Anella Mediterrània, un lloc molt apartat de la ciutat, fet que la deslluïa molt, recorregut dur i trencacames que no propiciava a buscar marques personals i més amb el handicap del vent.

Fins aquí van anar tres atletes de Fondistes Penedès, dos que corrien la mitja i un que feia la 10k.

A la mitja marató:

El Cele López que aconseguia la tercera mitja seguida assolia 1h 46’ sent al segona millor marca de la temporada:

“Matí molt fred i ventós a la mitja de Tarragona.  Molt content d’haver fet una altre mitja. Moltes gràcies Santi, per cedir-me el teu dorsal”.

El Vicente Gil tornava fer una mitja marató desprès de dos anys, finalitzava amb 1h 49’, la primera part en 56’30 i la segona en 53’00:

“Quina alegria tornar a corre una mitja marató, soc feliç, la mitja ha estat més dura que l’Espirall, recorregut duríssim i trencador amb un final en pujada, content pel crono.”.

El Joan Luque corria els 10k amb un crono de 55’57, sent la seva segona millor marca de la temporada, feia els 5 kms primers en 29:32 i els segons 5k en 26:26:

“Des de la marató de Barcelona cada cursa que estic fent estic gaudint molt, avui primera part amb el Vicent xerrant tranquil·lament i una vegada m’he quedat sol al km 4 segona part de tanteig donant canya a les cames i cor, la resposta ha estat molt bona, a més una passada per que no he parat d’avançar atletes, el recorregut ha estat molt lleig, dubto que torni amb aquest circuit, el d’abans era més guapo”.