FONDISTES A OLÈRDOLA I SANT VICENÇ DELS HORTS

“Cursa pujada al castell Olèrdola, 12km, desnivell acumulat 500mts.. 50 participants.

Per a mi és una cursa que la disfruto molt, aquest any han fet variació en algun tram, molt de corriol estret, pedres, baixades amb pedra suelta, te de tot en poc km, els primers 6k es podien córrer súper bé, després les pujades, organització genial, bon ambient esportiu, botifarrada i molt vi i cava . No faltava res. Per mi una bona cursa. I a més m ha anat genial i molt contenta de poder-la fer”.

Crònica de Pilar Gallego habitual en aquesta cursa, corre a casa, la feia en 1h 30’.

Participaven dos atletes de Fondistes Penedès, l’altre representant del club era l’atleta local, Pep Amell que quedava 1er de categoria amb 1h 23′.

Jaume Morató tornava a la competició i ho feia a Sant Vicenç dels Horts amb un registre de 49’44, aquí teniu la seva crònica:

“Primera cursa oficial desprès de la pandèmia. 10 k de Sant Vicenç dels Horts. Molt d’ambient amb prop de mil corredors entre els 10 k i 5 k. Circuit molt ondulat amb pujades i baixades els quatre primers kms, desprès 4 km molt plans per la bora del riu Llobregat i un final complicat amb els últims 500 m en pujada. Molt bé fins el km 8, a partir d’aquí he tornat a tenir problemes al bessó i he hagut d’afluixar molt el ritme per poder acabar, però content per tornar a competir”.