GABRIEL HERRERA FA MARCA A LA MITJA MARATÓ DEL MARESME

“Después de tanto tiempo, desde Febrero 2020 no corría en asfalto, hoy cayó la mitja marato costa Maresme con un resultado decente, contento después de tanta lesión larga y tanta irregularidad, me ha costado pero contento, ahora a seguir en esta línea para ir mejorando poco a poco”.

Marca personal feia el Gabriel Herrera amb 1h 20’ en la mitja marató del Maresme amb sortida i arribada a Calella sent l’epicentre. Una prova clàssica del calendari de mitges maratons a Catalunya (abans de la pandèmia es feia a l’abril) i amb un recorregut molt planer, idoni per a fer marca personal, que passa per les poblacions de Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna i Malgrat de Mar. Tot, a escassos metres de la costa per a que els circuit sigui pla, està homologat per la FCA (Federació Catalana d’Atletisme).Van finalitzar 660 atletes.

Gabriel finalitzava en el lloc en el lloc 31è de la general.