DOS FONDISTES A LA CURSA DE LA MERCÈ

DOS FONDISTES A LA CURSA DE LA MERCÈ

4.756 atletes corrien la Cursa de la Mercè (Barcelona) una clàssica del calendari, 10 kms amb un circuit molt ràpid en alguns kms i amb molt bon ambient, van corre dos atletes de Fondistes Penedès, el Joan Jiménez que feia 44’51:  “molt bona organització amb tres sortides i molta distancia de seguretat”.

I el Txiqui Olivella que aconseguia 44’56.

La distància: 10 km. Certificada per la Federació Catalana d’Atletisme (FCA).

SORTIDA: 8.30 hores a l’av. de la Reina Maria Cristina.

ITINERARI: av. Reina Maria Cristina – pl. Espanya – av. Paral·lel – Calàbria – Gran Via Corts Catalanes – pl. Tetuan – pg. Sant Joan – pg.Lluís Companys – Buenaventura Muñoz – Nàpols – pg. Pujades – pg. Lluís Companys (andana central) – Ronda Sant Pere – pl. Catalunya – Ronda Universitat – pl. Universitat – Ronda Sant Antoni – Sepúlveda – Viladomat – av.Paral·lel, de Viladomat a Lleida (calçada Besòs) – av. Paral·lel – pl. Espanya– av. Reina Maria Cristina.