FONDISTES PENEDÈS COMENÇA LA TEMP 21-22 A GRANOLLERS

Com cada any el primer diumenge de juny comença la temporada per Fondistes Penedès i per primer cop en la historia del club obre la temporada amb una mitja marató i més amb una mitja de l’envergadura com la de Granollers, el motiu no ha estat un altre que la pandèmia que vivim a tot el mon i que poc a poc està remetent i que fa que hi hagi una nova normalitat.

La pandèmia ho ha trastocat tot, les curses i el atletisme de fons no ha estat menys, tant que una mitja marató com la de Granollers, que sempre s’ha fet el primer diumenge de febrer es faci el primer dissabte de juny, sota una forta calor i que no és el millor moment dels atletes, però s’ha de començar a moure les curses i a organitzar-se sigui com sigui, de fet durant els pròxims mesos hi haurà un ball de curses que es feien a l’hivern o a la primavera i tenen ja la data per organitzar-se a l’estiu o a la tardor d’aquest any.

Fondistes Penedès va tancar la setmana passada la temporada 20-21, una temporada virtual i sense curses, avui 5 de juny obre una nova temporada, la 21-22, ja amb curses i deixant de banda les virtuals.

Doncs a la mitja marató de Granollers es van acostar 7 atletes de Fondistes Penedès per corre la seva primera mitja oficial desprès 15 mesos.

La mitja marató de Granollers va donar la sortida a les 8 del matí sota una forta calor, 20 graus,circuit nou: però que igualment es tenia que anar a les Garrigues, pel qual cursa dura la primera part i ràpida la segona, era l’antic recorregut del Tast de Granollers anar i tornar pel mateix lloc.

Van finalitzar 2.000 atletes, la primera atleta del club en creuar la meta de una mitja marató oficial i homologada en aquests 15 mesos ha estat:

La Mari Carmen Olaya amb 1 hora 34 minuts 14 segons sent la seva nova marca personal, millorava la que tenia des de fa dos anys a Barcelona:

Ha estat impressionant tornar al mon de les curses, posar-te un dorsal i viure la competició com abans de la pandèmia, objectiu complert, he regulat pujant i donant canya baixant, com he gaudit, molt contenta.

El Raimon Palau entrava amb la millor marca dels últims dos anys al fer 1 hora 34 minuts 49 segons:

No mha agradat el recorregut molt lleig, però he pogut tornar al mon dfe les mitges maratons a més amb una marca que tenia al cap, feia molt de temps que no ho aconseguia.

El Jose Manuel Torres assolia marca personal al fer 1h 35, millorant en 8 minuts la seva marca que tenia del 2013.

LAlejandro Martín feia la seva primera mitja marató oficial amb 1h 42:

He pagat la novatada, primera part ràpida i segona mha costat aguantar el ritme, però content amb el resultat.

LAlex Pacheco aconseguia 1h 58:

Marejat des del km 5 i dues vomitades, el premi ha sigut arribar.

El Joan Luque feia 2h 05:

Impressionant tornar a fer una mitja marató tot i que ara no tocava però al canviar la data és el que hi havia, pel qual primera part que sabia que era pujada a rodar i segona part li donava més canya, entreno fet,  organització 10, així es pot fer curses cada diumenge.

El Josep Montal entrava amb amb 2h 08.