FONDISTES PENEDÈS ALS 7 CIMS

La Marxa dels 7 cims tornava a organitzar-se desprès de un any sense fer-ho degut a la pandèmia que vivim, s’ha organitzat amb canvi de data, passant de fer-se el primer diumenge de maig al primer diumenge de juny, aquest no ha estat l’únic canvi, també destaquem les següents modificacions: la distancia que ha passat de 59k a 46k amb 3.582m de desnivell acumulat, no es va coronar el cim del Montmell, el màxim ha passat de 700 a 300 marxadors i ha passat ha ser una prova d’autosuficiència alimentària, on únicament hi haurà punts amb avituallament d’aigua a menys de 15 km entre ells, a més una edició no puntuable pel circuit de caminades de resistència, però destaquem la gran noticia és que torna aquesta emblemàtica marxa.

Es va donar la sortida a les 7:30 esglaonada fins les 8 del matí a Torrelles, entre els 300 marxadors hi havia 6 de Fondistes Penedès:

El Gabriel Herrera que feia la marxa en 4h 54.

El Florentin Radu que va fer 6h 13.

El Jaume Morató que va aconseguir fer-la en 8h 16.

La Pilar Gallego va fer 9h 35′:

“Cómo siempre buena organización, a pesar de las restricciones tema covid, muy féliz de volver a ver compañeros del club y a muchos conocidos por el circuito…y muy contenta, por la marcha, ahora a descansar”.

També hi havia el Raúl Navarrete i el Joan Aroca .

En aquests moments no han arribat més registres i tampoc veiem cap classificació provisional, clau per que sigui puntuable al nostre campionat de muntanya sent l’única marxa puntuable al campionat, per l’emblemàtica que és.