TEMPORADA 20-21 VIRTUAL FINALITZADA

La temporada 2020-2021 mai es oblidarà per la pandèmia viscuda a tot el mon i que ha paralitzat gairebé tot, les curses no han estat menys i ha estat una any sense curses.

Ens hem tingut que reiventar amb curses virtuals al costat de casa i ha estat un any amb curses d’aquest tipus, curses virtuals controlades pels atletes amb el seu gps i amb els circuits que cadascú volia fer o l’anava bé fer-ho, la qüestió era no parar de corre i tenir algun objectiu tot i que fos virtual.

Tot i les curses virtuals pocs atletes han estat els que han seguit els campionats o han competit aquest any, però volem agrair que gracies a questes curses el club estava actiu i es veia quelcom d’ambient no de cursa però si competint, ha estat un any dur pels atletes i pel club.

Com ha estat una temporada atípica i diferent la junta del club ha decidit premiar només als primers de cada campionat i passar pàgina, oblidar-se de la temporada 20-21 i ja comença el 5 de juny la temporada 21-22 amb la Mitja Marató de Granollers, poc a poc comencen a organitzar-se curses, una temporada normal

Aquests han estat els guanyadors dels campionats:

Campionat de Ruta:

El Gabriel Herrera i la Mari Olaya, han corregut 20 atletes i quatre atletes han puntuat les 5 curses.

Campionat de Muntanya:

El Gabriel Herrera i la Pilar Gallego, han corregut 11 atletes, només una atleta ha puntuat les 5 curses.

Campionat de Mig Fons:

El Gabriel Herrera i la Mari Olaya, han corregut 31 atletes, tretze atletes han puntuat les 5 curses.

Campionat d’Altres distancies:

L’Iban Pérez i l’Eva Sauleda, han corregut 29 atletes, tretze atletes han puntuat les 5 curses.

Moltes gracies a tothom per fer possible que Fondistes Penedès continués actiu,  sort la temporada 21-22