DIA HISTÒRIC: ATLETES DE FONDISTES PENEDÈS FAN UNA CURSA

Desprès de més d’un any molts atletes de Fondistes Penedès amb tornat a la competició “NORMAL”, cursa homologada amb dorsal i ambient atlètic, ha estat un dia històric, la cursa històrica ha estat la 10k del Tast de Granollers que abans del covid es feia a l’ocutbre i ara s’ha fet en aquest dia, 24 d’abril, circuit nou, han corregut 1.242 atletes dels quals 8 eren de Fondistes Penedès, una cursa guanyada per Ayad Lamdassen en homes amb 29’22 i per la Likina Amebaw en dones amb 32’20:

El Santi Hervás era el primer del club en creuar la línea d’arribada amb un crono de 39’01:

“Desde febrero de 2020 sin poner un dorsal,  hoy por fin vimos la luz. Tast de la mitja en 39:01, la organización ha diseñado un circuito con todas las medidas anti covid, organización de 10. Circuito duro, subiendo hasta el 7, del 5 al 7 la parte más dura. Los últimos 3 favorables. He salido con intención de ir fuerte pero reservando, enseguida se nota que sube y hay un par de repechones duros. He pasado el 5 en 19:30 y ya he visto que hoy tocaría sufrir. He optado por controlar para abrir gas desde el 7, pero ya no he podido recuperar todo lo que quería.  Sensación agridulce ya que los entrenos me dicen que estoy para hacer mejor marca, pero hoy tocaba disfrutar de la primera en mucho tiempo y así como otros años el tast es ideal para hacer marca, hoy era todo lo contrario”.

El David Bertran aconseguia 40’16:

“Semblava que no arribaria mai aquest dia, tant per la situació que vivim, com per la lesió, fet que m’ha mantingut des de gener fins meitat de març lesionat.
Però com diuen, a “cabezón y a ganas de intentarlo, este lo vale…” I dit i fet cursa finalitzada i sense molèsties!
Pel que fa al circuit, diferent del típic “pla i avall” característic del Tast d’altres edicions. Avui tocaven “repexons”, “falç plans”, s’ha fet durilla…Fins arriba al km 7 i ja ha sigut més favorable fins a meta. Moltes felicitats a l’organització per fer-la posible
”.

El Jose Manuel Torres assolia 41’54 , sent la seva nova marca personal, millorava en 43 segons:

“Muy contento con la marca, circuito duro pero a valido la pena tanto sacrificio,la mejor marca de toda mi vida en un 10K y con la sensación de que es muy mejorable”.

El Raimon Palau aconseguia un crono de 42’54:

“Que bé poder tornar-hi. Molt ben organitzat tot. El circuit molt lleig, tot per dins de polígons però avingudes molt amples que era el que es tractava. M’he trobat molt bé tot i que he arribat massa apurat al km7 i no he pogut imprimir més ritme als 3 últims de baixada. De totes formes, malgrat la duresa del recorregut, molt content pel temps que he fet. Bona tornada a la competició”.

L’Alejandro Martín entrava amb 44’36, sent la seva nova marca personal en competició oficial.

“Molt content per la marca i per tornar a corre una cursa, circuit amb pujades en alguns trams”.

L’Eva Sauleda aconseguia marca personal per un segon al fer 47’16:

“Bastant dura sobre tot al principi, però una passada tornar a fer una cursa”.

El Manuel Gálvez entrava amb 49’27:

“Muy emocionante volver a sentir la adrenalina de una cursa, y poder colocarte un dorsal después de tantos meses, hoy el resultado es el reflejo de unas semanas con molestias lumbares, circuito duro, organización como siempre un 10”. 

El Josep Montal corria els 10k en 55’00.