CURSES VIRTUALS 7-3-21

Justament fa un any alguns atletes del club corrien les ultimes curses de la temporada 19-20 degut a que estaven a punt de decretar confinament en casa i parar-lo tot, era a la mitja marató i 10k de Santa Coloma, Cursa Vinyes Penedès i mitja marató-10k de Cambrils,un any desprès els atletes no poden córrer curses per la pandèmia i per el confinament comarcal i han de fer-les virtualment.

En mitja marató han corregut tres atletes:

El Jose Manuel Torres corria la quarta amb la millor marca de la temporada, assolia 1h 47’

“He vuelto a hacer una media, y muy contento con el resultado poco a poco encontrándome mejor, a ver si nos dejan correr en Granollers”.

El Joan Luque que  feia la dotzena mitja de la temporada amb 2h 06’:

“Ha estat una mitja dura, Les Cabanyes- Guardiola- Rovira Roja- Vilobí- Grabuach- Les Cabanyes, però feina feta, segona part més rapida i últims 3 kms per sota de 5, content per doble partida ja que ahir vaig fer 14k per muntanya i avui una mitja’”.

El Cele López que  feia la tercera mitja de la temporada amb 2h 07’:

“Cap de setmana fantàstic amb dues probes de qualitat. El dissabte 15 Km amb dos pujades a Sant Pau per dos vertents diferents i avui una mitja marató per él Penedès! Una altre manera de disfrutar en aquest temps de transició.”.

En altres distancies tres aletes:

L’Eva Sauleda feia 17 kms pel Penedès amb 1h 40’:

“Feia temps que no superava els 15k ha estat bé, estic feliç”.

Tres atletes corrien els dissabte 14,3 kms per la muntanya de Sant Pau

L’Alejandro Martín assolia 1h 32’.

El Cele López i Joan Luque aconseguien 1h 35’:

“Cursa dura, pujar i baixar dues vegades la muntanya de Sant Pau, més de 500 mts de desnivell acumulat, però molt guapa i amb unes bones vistes, però degut a la calima ho ha deslluït molt, coneixent racons del Penedès”.

La Pilar Gallego feia la 19ena cursa d’altres distancies amb una cursa de 10 kms, assolia 1h 21’:

“Avui pujada al Papiol i baixada per la Pedrera, molta pedra solta, havies d’anar en compte….per la resta circuit de corriol i camí súper entretingut..”.

En 10 kms un atleta

El Joan Luque corria el dijous la seva 12ena cursa de 10k en 1h 00’.