CURSES VIRTUALS 28-3-21

Últim diumenge de març i continuem amb curses virtuals:

En mitja marató han corregut tres atletes:

El Joan Aroca feia la primera cursa de la temporada amb un crono de 1h 41’.

L’Alejandro Martín corria el dissabte la 7ena de la temporada amb 2h 24’

“Avui recorregut molt guapo de Sitges a Vilanova per la ronda, brutal al costat del mar, m’ha encantat combinar trail i ruta”.”.

El Joan Luque que  feia el dissabte la seva 14ena mitja de la temporada amb 2h 24’:

“He gaudit molt de cada km, del paisatge i del recorregut de Sitges a Vilanova per la ronda, però abans i desprès kms per Sitges i Vilanova en ruta, tot i que en la ronda en alguns trams ha estat dur, al final més de 600m de desnivell acumulat”.

En 10 kms dos atleta

El Thilo Schliebener tornava a la competició i feia la 8ena cursa de 10k de la temporada amb 43’58 :

“6 setmanes després del trencament fibril·lar al bessó, finalment he tornat a fer una cursa de 10km! Molt content! Falta una mica de chispa encara, però he fet molts km aquest mes”.

El Joan Luque corria el dimarts la seva 13ena cursa de 10k en 59’31.

En altres distancies dos aletes:

La Pilar Gallego feia la 22ena cursa d’altres distancies amb una cursa de 10,2 kms per la muntanya amb 500m de desnivell acumulat, assolia 1h 28’:

“Circuit trencacames total, amb molt corriol per Muntanyeta i Pedrera de Moja amunt i avall, he estat entretinguda tot per bosc”.

i Joan Luque corria el diumenge la seva 10ena cursa de 5k en 25’51:

“Desprès de corre el dissabte la mitja marató em vaig aixecar el diumenge cansat, però una vegada portava alguns kms de rodar em trobava millor i amb ganes de fer qualitat, pel qual vaig decidir cronometrar un 5k en un recorregut pla a la bora del mar, molt content per la recuperació i pel crono que me va sortir”.