RECORD FEMENÍ, OLAYA BAIXA DE 40’- CURSES VIRTUALS 7-2-21

El fet de no hi hagi competicions fa que alguns atletes facin competicions d’un altre forma, virtuals, totalment diferent, sols i sense l’adredalina, sense la motivació que aixeca una cursa amb ambient i sense puguer lluitar contra atletes del teu nivell.

Avui 7 de febrer ha estat un dia històric pel club ja que s’ha batut el record femení en 10k,  ha estat la Mari Olaya que ha pogut baixar de la barrera dels 40’ al assolir 39’26, també es situa en una de les millors marques del Penedès en dones, la Mari ho ha batut el seu record en quasi 2 minuts i el del club en 1’26, un record que ho tenia la Mireia Quintana en 41’:

“Estic molt feliç, volia baixar de 41’ i situar-me en 40’ però ho he donat tot en cada km de la cursa, ho he lluitat a full fins el final i més que veia factible baixar dels 40’, ha donat el seu fruit el treball dels entrenos, ara ja he aconseguit el que somniava”.

El Gabriel Herrera tornava fer 10k donant canya i feia 36’ 35, la seva tercera millor marca de la temporada i això que la setmana anterior corria en 35’35:

“Hoy no tocaba pero me apetecía hacer un poco de bici, apretar 10k y luego bici de nuevo. Ha salido bien aunque he fallado en la respiración y he sufrido flato del k4 al k8. Sigo contento con los tiempos, hoy tenía piernas de plomo, ahora tocan un par de fin des de “relax”.

El Jaume Bertran corria aquesta setmana dues curses, mitja marató amb 1h 40’ sent la seva millor marca de la temporada i una cursa de 10k amb 45’26 sent la seva segona millor marca de la temporada:
“Aprofitant que estic amb bon moment, aquesta setmana he fet dues curses una de 10 km i una mitja marató. Força content amb les dues curses”.

El Cele López aconseguia la seva segona millor marca de la seva carrera esportiva al fer 45’50  s’ha quedat a menys de 1 minut de la seva marca personal, el dissabte corria una cursa de 12k en 1h 19’:

“Ha valgut la pena fer aquesta cursa, temperatura ideal per corre, bones sensacions i més fent la meva segona millor marca”.

El Joan Luque avui diumenge feia la millor marca dels últims dos anys en 10k al fer 49’29, però el dia abans dissabte feia una cursa virtual de 12 kms amb 1h 19’:

“Objectiu complert: baixar dels 50’en 10k, he fet el meu record en el circuit que he corregut, això és una gran senyal i és que vaig millorant, a més he fet 7 kms per sota de 5’, i això que el dissabte vaig fer 12k gaudint del recorregut dur però molt guapo”.

La Pilar Gallego corria 10,2k, per la muntanya, aconseguia 1h 18’:

“Circuit muntayeta, pedrera, Penyafel, he canviat algun tramet amb corriol, m’encanta córrer per Olèrdola i avui amb un temps genial.”.