CURSES VIRTUALS 14-2-21

14 de febrer, dia dels enamorats, Sant Valentí, abans de la pandèmia aquest diumenge era un dia molta marcat en l’agenda dels nostres atletes, ja que hi havia la Cursa de Sant Valentí de les Cabanyes i la mitja marató de Barcelona, tot això ja és historia per que ha desaparegut, ¿fins quan?

Aquest cap de setmana alguns atletes han continuant fent cures virtuals:

En mitja marató han corregut dos:

El Cele López que feia la segona de la temporada amb 2h 14’, però és que el dissabte feia una de 15k en 1h 29’

“Dissabte sota un dia genial 15 kms pel Penedès gaudint molt i diumenge mitja marató sota una fina pluja, no queda altre que anar fent curses virtuals, ens tenim que adaptar als nous temps, és una altre forma de gaudir”.

El Joan Luque tornava a les mitges maratons desprès de dos mesos i feia la 10ena mitja de la temporada en 2h 14’ i el dissabte 15k en 1h 29’:

“Vaig dir que al febrer tornaria a fer una mitja i ho he aconseguit, a més sota un preciós paisatge penedesenc d’hivern,  plujós i fosc, el que he fet aquest cap de setmana en torna a animar a seguir a l’objectiu que tenia marcat, fer una marató virtual a la primavera, sinó hi ha curses les invento, el covid no m’ensorrarà”.

L’Eva Sauleda assolia 15k en 1h 29’:

“Circuit guapo, ondulat, dia genial i de nou ja supero els 10 kms en competició”.

L’Alejandro Martin feia 15k en 1h 29’:

“Competiciones como estas lo hacen todo diferente”.

La Pilar Gallego que no para, cada setmana fa alguna cursa, corria 14,5k per la muntanya, aconseguia 1h 55’:

“Avui he fet de Sant Pere, Sant Miquel, Muntanyeta,  Pedrera, Penyafel i Moja un circuit tot amb corriol, súper xulo amb bona temperatura, disfrutant dels camins i la natura.”.

En 10k ha corregut un atleta, el Josep Maria Canela amb 46’43, sent la seva 11ena de la temporada