PRIMERS ATLETES DE FONDISTES PENEDÈS EN CORRE AL 2021

Si el Josep Maria Canela i el Joan Jiménez vans ser els últims del club en corre una cursa  al 2020, dos atletes han estat els primers en corre al 2021 però curses virtuals de 5k:

El Josep Maria Turdiu que feia un 5k el dia 2 de gener amb un crono de 21’41, sent la seva segona cursa de la temporada:

“Volia començar l’any amb una bona causa i que millor que una cursa solidaria per la fundació Vicente Ferrer. He fet el circuit del Torres i me trobat prou bé. Espero poder sortir a correr mes sovint”.

El Joan Luque va ser el segon al corre el dia 3 de gener una cursa de 5k en 28’16:

“Volia provar com m’havia recuperat de la cama esquerra fent primer 5 kms molt suaus i desprès un test de 5k de menys a més i la veritat que força bé, però al contrari les pulsacions que han estat molt elevades, ara a continuar treballant de cara a seguir el 2021 corrent com a finals del 2020”.