CURSES NADAL I SANT SILVESTRE 2020

Finalitza el 2020, un any marcat per l’aturament del mon per la pandèmia del covid-19 amb conseqüències catastròfiques a tots els nivells incloses les curses, per tant els nostres atletes han tingut que reiventar-se fent curses virtuals i alguns han acomiadat l’any fent la seva:

Dies 25, 26 i 27 de desembre

El Manuel Gálvez corria una cursa de 10k  amb 55’41, era la seva segona cursa de la temporada.

El Gabriel Herrera corria 10,9 kms en 45’56:

“Hoy hemos hecho la Sant Silvestre de Muntanya del Penedès. Una circuito muy bien marcado y una organización muy agradable.  Un recorrido “trenca-cames” por la zona de Font Rubi llamada Más Moió con llegada y salida desde La Baltana. No sé si estaremos entre los 5 primeros, los 10 primeros o el último pero para mí es un día feliz ya que aunque sea un formato diferente, desde Febrero no me ponía un dorsal y este es especial pues es el primero encima de la Camiseta de Fondistes Penedès. Hoy el tiempo es lo de menos, he vuelto a disfrutar un poco, estas carreras en los tiempos que estamos son de valorar y mucho”.

La Pilar Gallego feia 10,1 kms en 1h 15’:

“Desde Sant Pere a Arboçar i Font del Cuscó, 10km. 240 desnivell, amb molt corriol. M ha anat genial he fet el mateix temps que la spartan amb més desnivell, super contenta els últims km molt ràpids, per baixar els turrons.

Dia 31-12-20 Sant Silvestre

Varis atletes han volgut corre l’últim dia de l’any:

Dos  atletes corrien la cursa dels Nassos de Barcelona, de 10 kms, una cursa que va aplicar en tot moment les mesures sanitaries, control de la temperatura, us de gel hidroalcoholic, us de la mascareta, distancia de seguretat, realització de test d’antígens etc etc.

Els dos atletes que es van posar el doral van ser el Josep Maria Canela que va fer la millor marca de la temporada amb 41’26, era la seva 10ena cursa de la temporada.

El Joan Jímenez que corria la segona de la temporada, la primera va ser al juny, va fer 43’44, sent la millot marca de la temporada.

Altres ho van fer virtualment:

El Gabriel Herrera corria 10k en 38’51:

Hoy el calendario marcaba una Sant Silvestre Virtual y hemos cumplido. Las piernas aún sentían los 10k de montaña del pasado domingo pero he podido tirar de mí hoy. Se acabó el correr en 2020, ojalá el 2021 venga cargado de nuevos retos y progresos. ¡Feliz año a toda la familia Fondista! Ganas de correr con vosotros”.

La Carme Expósito tornava a corre una cursa desprès de tres mesos, ho feia amb la millor marca de la temporada al fer 52’42.

“ Feia molt mesos que no hem posava la samarreta del club i ha sigut emocionat tornar-hi… a veure si aquest Any tenim sort i podem progressivament tornar a la competició presencial!”.

El Josep Escofet s’ha recuperat de una lesió i feia la primera cursa de la temporada, assolir els 10k en 58’00:
“Després d’un mes i mig en mans de la físio he pogut recuperar sensacions i baixar de la hora!!! La millor manera d’acabar l’any!!!.

El Joan Luque va fer els 10k en 1h 06’:

“Volia finalitzar l’any corrent amb la samarreta del club gaudint de cada km que feia sense apretar gens ni mica tant sol a gaudir”.

La Pilar Gallego s’acomiadava corrent per la muntanya i feia 10,2 kms en 1h 17’:

“Des de Sant Pere a Arboçar i Font del Cuscó, 10km. 240 desnivell, amb molt corriol. M’ha anat genial he fet el mateix temps que la spartan amb més desnivell, súper contenta els últims kms molt ràpids, per baixar els torrons. Bones Festes a tots i a seguir”.

El Manuel Gálvez feia una de 5k en 22’21, sent la seva nova marca personal:

Marca personal en 5K, la mejor manera de acabar el año, haciendo lo que te gusta”.