CURSES VIRTUALS DE FONDISTES 20-12-20

Estem a les portes del Nadal i els nostres atletes continuen corrent curses virtuals, abans d’entrar en les cròniques, Fondistes Penedès us desitja Bones Festes i Bon Nadal

2 atletes a la mitja marató

El Jose Manuel Torres corria la segona mitja marató seguida i tercera de la temporada, la feia amb la millor marca de la temporada al assolir 1h 49′:

“Y seguimos otra semana más con otra media ,está me salió un poco más rápida,muy contento”

El Joan Luque bat un nou record al corre la 9ena mitja marató virtual seguida i ho feia amb 2h 05’:

“El fer una mitja cada diumenge no ho faig per demostrar res a ningú, simplement em trobo molt còmode en la distancia i m’encanta, avui m’ha sortit com m’ho havia plantejat, corrent a un ritme molt igualat sense donar massa canya i amb el objectiu de acabar-la per sota 2h 06’, circuit ondulat i calor, molt feliç de portar 9 mitges seguides, impensable quan vaig començar la primera fa dos mesos, bones festes i bon Nadal”.

En 10k ha corregut 1 atleta:

La Pilar Gallego feia la 8ena cursa de 10k en 1h 00′ 56”:

“he agafat un circuit més trencacames, ahir vaig fer muntanya i avui les cames costaven de tirar. He començat a ritme fluix i l he anat incrementant, i m ha sortit prou bé. A seguir acumulant km i disfrutant”.

1 atleta en altres distancies:

L’Iban Pérez feia la Cursa de Nadal de muntanya de Sant Sadurní de 10 kms amb 114m de desnivell, aconseguia 41’56’:

“Com els darrers anys per aquestes dates els companys del Sansa Sua organitzaven la Cursa de Nadal de muntanya de Sant Sadurní, aquest cop però en format de sortida virtual, disposant de 2 circuits de 5k i 10k marcats per a fer al llarg del cap de setmana. Ahir caminada per fer el circuit de 5 i avui provant-nos en el de 10k. Circuit per corriols i vinyes trenca-cames amb constants puja i baixa ple de fang però molt divertit. Al final 41:56 i primera posició provisional en el segment creat a Strava del circuit. Esperem que aviat puguem tornar a les curses normals però mentrestant gaudim d’aquestes iniciatives, i des d’aquí felicitar als amics del Sansa Sua per organitzar-ho.

Salut, kms i bones festes a tots!