ELS ATLETES DE FONDISTES PENEDÈS CONTINUEN CORRENT 8-11-20

Una setmana atletes de Fondistes Penedès fan curses virtuals:

5 atletes a la mitja marató

El Gabriel Herrera assolia nova marca personal al fer 1h 21’, rebaixant en 1 minut l’anterior, està en un gran estat de forma, ha fet la marca més ràpida del club d’aquesta temporada:

“Test mitja de hoy, 20k válidos para la Behovia virtual (hoy deberíamos de estar ahí corriendo). Ha sido divertido pero a su misma vez muy duro, algo de asfalto y mucho camino entre viñas lleno de barro y charcos, también muchas subidas y bajadas. Me lo he pasado bien pero he sufrido, muy buenas sensaciones por eso y gran parte de culpa es gracias a los consejos de Joan, seguimos”.

El Iban Pérez  feia la millor marca de la temporada al fer 1h 25’:

“Com cada segon diumenge de novembre avui era el dia de la Behobia-San Sebastian, però a falta de Behobia i de mitja de l’Espirall ha tocat una mitja virtual dins del repte que proposa la organització de la Marató de Barcelona per mantenir la motivació mentre no hi ha curses.

Molt content amb el resultat, 1:25:35 amb ritme constant. Des d’aquí animar a tothom a seguir motivat i a pensar en quan tornem a tenir curses ja que això serà el millor senyal de que la situació social i sanitària va pel bon camí. Salut i kms a tothom!””.

El Jaume Bertran  feia la quarta mitja amb la millor marca de la temporada al fer 1h 42’:

“Amb sortida a la zona esportiva passant per Pacs per Vilobí i tornada a Vilafranca per fer 5 km mes per completar la mitja marató”.

El Cele López corria la primera de la temporada amb 1h 54’:

“M’ha  encantat tornar a fer els 21 k desprès de tant de temps!! En aquesta època el mes important es no perdre l’il·lusió, l’esperança i la forma física. Con diu la dita…”Qui dia passa any empeny”.

El Joan Luque feia la 3era mitja marató seguida i de nou millor marca de la temporada, 1h 59’:

“De nou estic ja per sota de les 2h i avui ha estat gracies a que durant 16 kms han tirat de mi, un fet que agraeixo molt, circuit ondulat, el de la Crono Ruta i ahir vaig fer 15 kms, content de com han respost les cames, molt bé de pulsacions, el cap i la motivació, no m’ho esperava, a més segona part més ràpida que la primera, (1h 01’30 – 58’) ara toca no parar i buscar un repte cada setmana per estar motivat i tenir al·licients, per cert és el primer cop a la meva vida que faig tres mitges seguides, aquesta mitja conta per la marató de Barcelona Virtual que és fer 42,195 kms entre el 8 i el 15 de novembre”.

En 10k han corregut quatre atletes:

El Fran Patón tornava a la competició fent 35’31, fent millor marca de la temporada i la marca més ràpida en 10k d’aquesta temporada del club:

“Sensaciones con los entrenos y hoy tenia ganas de vestir de verde otra vez”

El Joan Aroca corria per Sant Pere Molanta els 10k en 48’05.

La Maria Jose Navarrete continua cada setmana corrent la seva cursa,  feia la seva 5ena cursa amb marca personal al fer 1h 00’ rebaixant en dos minuts la marca feta la setmana anterior:

“Entreno de 10k amb molt bones sensacions, entrenos preparant la Mitja de l’Espirall, molt satisfeta de fer marca personal”.

La Pilar Gallego corria els 10k en 1h 01’, era la 6ena de la temporada

“Hoy buen tiempo para salir a correr, he hecho 10km por Sant Pere Molanta, entre asfalto y camino, 2 vueltas de 5kms, esta semana me he notado cansadita pero hay estan. Poco a poco a seguir mientras podamos”.

En 5k han corregut dos atletes:

L’Alex Pacheco corria la 5ena de la temporada amb 21’50:

“Desprès d’uns dies de paro avui volia corre per disfrutar”

La Pilar Gallego feia la setmana passada la seva 7ena cursa amb 31’47

“Los he hecho por las calles de Sant Pere Molanta subiendo y bajando… No me ha ido mal, por cómo es el circuito.. tengo que buscar uno más planito”.