CURSES VIRTUALS DE FONDISTES 29-11-20

Una setmana més alguns atletes continuen competint virtualment, és el que hi ha ara i el que toca, com diuen ells: “ja vindran temps millors”.

5 atletes a la mitja marató

El Blas Herrera feia la 5ena de la temporada amb un crono de 1h 35’:

“Entreno per sensació, continuo en la bona línia”

El Thilo Schliebener aconseguia la 3era de la temporada amb un crono de 1h 49’:

Avui he fet una mitja per reforçar la segona meitat – primera meitat a 5:30, segona a 4:55. Al final 1:49h perfecte segons plan!”.

El Jose Manuel Torres feia la 1era de la temporada amb 1h 55’:

“Ayer sábado salí a hacer 10 km con viento y lluvia y sin darme cuenta fueron pasando los kms y acabe haciendo una media a ritmo tranquilo y sin sufrir en ningún momento, sin mirar al reloj y disfrutando del correr como hacía mucho que no lo hacía”.

El Alejandro Martin corria la seva 2ona mitja marató personal i ho feia amb 1h 57’:

“Me estic adaptant bé a la distancia, ja tinc ganes de fer una oficialment”.

El Joan Luque corria la 6ena mitja seguida i ho feia amb 1h 57’:

“Sisena mitja marató seguida, ni en els millors dels meus pensament pensava que faria això, estic gaudint molt, no puc dir el contrari, em trobo molt a gust corrent aquesta distancia i de moment no em fa mal res, no puc demanar més, avui primera part lenta, anant a la Rovira Roja i la tornada ràpida, primers 10k en 59’, segons 10k en 52’, km més ràpid en 5’00”.

En 10k han corregut 3 atletes:

L’Iban Pérez feia marca personal al aconseguir 37’49, i es converteix en un altre atleta que ja corre per sota de 38’:

“Avui tocava test de 10k per veure com responia als entrenaments sabent que a nivell de mitja estic molt bé. Avui 10k en 37:49, pel mateix circuit que al juny vaig fer el test i millorant la marca en poc més de 20 segons. Molt content amb la marca i sensacions… tot i no tenir curses estem gaudint gràcies a aquests petits test que ens mantenen la motivació”.

El Jose Maria Canela s’ha convertit en el atleta del club que més curses de 10k ha fet aquesta temporada, porta 9, aquesta vegada aconseguia 46’34:

“Avui he fet  un 10k al circuit on normalment entreno Pacs-Vilobí-Pacs. He fet la millor marca en molt de temps. Molt content per la marca i la ratxa d’entrenos que porto”.

El Rafel López corria la tercera seguida i segona millor marca de la temporada amb 49’21.