CONTINUEN LES CURSES VIRTUALS 1-11-20

Una setmana més i ara més que mai els atletes han de continuar corrent curses virtuals ja que s’ha decretat un confinament perimetral i res de competicions populars.

3 atletes a la mitja marató

El Blas Herrera feia la millor marca de la temporada al fer 1h 33’, millorava en 2 minuts:

“Entreno amb molta boira”.

El Raimon Palau corria la primera mitja de la temporada amb 1h 48’:

“He sortit a entrenar amb la Mari i la Luci i he acabat fent una mitja en 1h 48. La intenció era fer 18, al final elles n’han fet 19 i jo m’he trobat molt bé i he afegit els últims a bon ritme per fer els 21,2k

Aproximadament un 80 % del recorregut sense tocar asfalt, que no és fàcil, i sempre per municipis colindants: Les Cabanyes, Guardiola, La Granada, Vilafranca, La Bleda, Pacs, Vilobí. Ha sigut una matinal fantàstica, un dia amb boira, paisatge penedesenc de tardor, molt bonic i bona temperatura per córrer”.

El Joan Luque feia la millor marca  de la temporada amb 2h 08’, rebaixava en 5 minuts i feia la segona mitja de la temporada en menys de una setmana.

“Degut al cop de moral que vaig tenir la setmana passada i que m’ha ajudat tota la setmana a estar més positiu i actiu, he decidit fer un altre mitja marató: aquesta vegada per dins de les Cabanyes en un circuit molt pla de 5 kms que tinc, tot i que podia corre per les poblacions colindants,  pel qual quatre voltes + 1,1 km i m’ha sortit genial, les sensacions han esta molt bones, feia la primera part en 1h 05’30 i la segona en 1h 03’, tot i que ha fet calor he gaudit molt i de nou “subidon de moral” que fa falta”.

En 10k han corregut quatre atletes:

El David Bertran feia la millor marca de la temporada amb 39’33, rebaixava en dos minuts:

“Ahir divendres, tenia programat 2 sèries de 5 km. La veritat que van anar molt bé, molt còmode en tot moment i més ràpides del que les tenia programades. Al final 10,1 km. 39’33”.

Però el que més m’alegra, és el fet que, gairebé dos mesos després de visitar l’osteòpata, torno a tocar ritmes semblants als de la temporada passada, per tant més content impossible. Sí que és cert que teníem com a objectiu a curt termini la mitja marató de l’Espirall (en el cas que s’anul·li), la intenció és de fer igualment una mitja virtual. A fer bondat, respectar les mesures, salut i km’s molts km’s”.

El Iban Pérez feia la quarta de la temporada amb 39’49:

“Test de 10k diferent, en mode fartlek amb canvis de ritme de 1k, amb una mitjana de sub 4’”.

 

El Thilo Schliebener feia la quarta de la temporada amb 44’12:

“10km aquesta setmana. Amb vent a la anada, i sense trobar ritme! Però per sota de 45”.

La Maria Jose Navarrete feia marca personal amb 1h 02’ 06, rebaixava en 1 minut:

“Entreno de 10k, circuit amb moltes pujades i baixades i algun repetjó, Pacs, Vilobí, La Bleda, Pacs, contenta amb el resultat, mica en mica vaig retallant segons al crono”.

Un atleta en Altres distancies:

El Gabriel Herrera corria 24 kms per les muntanyes de Torrelles en el circuit de la Cursa Fosca, feia els 24k en 2h 11’:

“Hoy he decidido probarme un poco en montaña, recorrido completo Cursa Fosca 24k + unos metros más extras. El tiempo del año pasado fue de 2:23:35 y estaba contentísimo, hoy dando un 80% y probando técnicas para dosificar, me ha salido genial, hecho mucho de menos las carreras, el ambiente, la música, los rivales… En fin, contento con el resultado de hoy”.