19 i 20 desembre Sortida Nadal a Sant Sadurní

Els amics del club Sansasua..tot fan la cursa de nadal.

Comunicat de l’organització:

Benvolguts i benvolgudes,

Com va sent habitual, i després de tres anys organitzant la Cursa de Nadal de Sant Sadurní d’Anoia, engeguem amb la preparació de la 4a edició.

Com ja sabeu, estem davant d’una situació molt difícil degut a la pandèmia que vivim en aquests moments. Per aquest motiu, en aquesta edició fem un parèntesi en la competició i preparem dos circuits, en el mateix format, de 10km i 5km que tindrà lloc el 19 i el 20 de desembre del 2020.

Es tracta d’una sortida apte per tothom que transcorrerà pels voltants de la vila. Els i les participants trobaran, durant tot el cap de setmana, un circuit totalment senyalitzat que podran fer corrent o caminant, lliurement, i que serà totalment gratuït.