MÉS CURSES VIRTUALS DE FONDISTES PENEDÈS 18-10-20

Per primer cop la distancia de la mitja marató és la que han corregut els nostres atletes en el que portem de temporada corrent curses virtuals, fins quatre han estat els que han corregut 21,097 kms

El Gabriel Herrera que continua en ascendent, va fer marca personal assolint 1h 22’, rebaixant la que tenia en 3 minuts:

“Ya que la media del domingo que viene ha sido aplazada, hoy he querido ver que tal estaba mi capacidad de recuperación después de los 65k del fin de pasado y he querido probarme un poquito sin desgastarse en 21k y estoy contento con el resultado”.

L’Iban Pérez feia la 1era mitja de la temporada amb 1h 29’:

“La idea era fer tirada llarga apropant-me als 20k de menys a més però m’he trobat bé i al final, apretant, he fet mitja marató en 1:29:40”.

El Blas Herrera que feia la millor marca de la temporada amb 1h 35’:

“Avui entreno per sensacions, de Vilafranca a Guardiola”.

El Thilo Schliebener  feia la primera mitja de la temporada amb 1h 37’:

“Avui amb un temps fantàstic i molt poca gent passejant, m’he atrevit a fer una mitja pel passeig de Cubelles – Calafell. Temps per km molt regular a 4:35 – 4:40. Molt content i bona prova per la Mitja d’Espirall!”.

En 10k van corre dos atletes:

El Lluís Balagué que assolia 49’22 sent la millor marca de la temporada:

“10 km al circuit que normalment entreno entre Pacs i Vilobí. He aconseguit baixar de 50 min. Molt content, tenia ganes de fer la cursa De Sant Vicenç dels Horts el diumenge, però al final s’ha anul·lat. Així que avui m’he tret l’espina”.

La Maria José Navarrete feia el seu 3er 10k en 1h 04’:

“intentant millorar el temps de fa 15 dies, però el reptxó de Can Lleó, em va deixar fora de joc, ja que vaig tenir que caminar un bon tros”.

En 5k una atleta:

La Pilar Gallego feia el 5k en 29’29:

“5km en Moja, un circuito genial que he encontrado, además los he hecho súper bien, estoy muy contenta el último a 5’40, para mí está genial”.