FONDISTES CORRENT PER TOT ARREU

Dos atletes es posaven un dorsal i corrien la cursa de muntanya Alta Segarra, era la parella, el Joan Aroca i la Pilar Gallego, feien al de 10,5 kms sota un fort fred, 5 graus, el Aroca aconseguia 1h 08’ i la Pilar 1h 31’, aquí teniu la crònica de la Pilar:

“Una cursa que m’ha encantat, passes per 3 castells de la Segarra, la sortida és a Sanaüja. Una cursa explosiva de +450 de desnivell a on tota la parta més dura està als primers kilometres, i després un puja/baixa fins al 7’5km i després baixadeta, una cursa de baixades tècniques molta roca i pedra, jo he disfrutat com una cabreta, quasi tota amb corriol, una passada de cursa, crec que una de les millors que he fet”.

Van participar 120 atletes a la de 10,5k i 80 a la de 24k.

Virtualment també van corre durant la setmana 3 atletes a la cursa de 10k i 1 a la de 5k:

El Josep Maria Canela feia la 7ena de la temporada i assolia 48’55:

“Un 10k per millorar pitjor marca meva pel que fa a les 5 que compten per puntuar en la classificació mig fons”.

El Joan Luque tenia que corre una trail a Cadaqués però la van suspesa pel covid19 pel qual va decidir fer un entreno llarg cronometrant 10k, aconseguia 55’18:

Segona cursa en un mes que estic inscrit i la suspenen a pocs dies, doncs he aprofitat fer un entreno llarg de 17 kms i cronometrar els 10k intermig, ja que estava a peu de platja amb un preciós entorn i paisatge, no volia passar de les 150 pulsacions i ho he aconseguit, entreno/cursa més al meu curriculum virtual, el que menys me importa és el crono, sinó fer ambient que el club ho necessita”.

La Maria Jose Navarrete corria la seva segona cursa de 10k particular i feia marca personal al fer 1h 03’, millorava en 3 minuts:

“10kms per la zona Pacs – Vilobí, tot i les forta ventada, he aconseguit millorar. Preparant-me per la mitja del Espirall”.

La Pilar Gallego feia entre setmana un 5.000m amb 29’33.