ELS ATLETES DE FONDISTES PENEDÈS NO PAREN 25-10-20

Aquest mes d’octubre ja es volia organitzar algunes curses ( Trail Cadaqués, Sant Vicenç dels Horts, Tast Granollers etc etc)  i han estat suspeses o passant a altres dates degut al moment tant dur que es viu per causa de la pandèmia, que ja veurem les que estan previstes pel novembre, però té la pinta que acabaran igual, però els nostres atletes decideixen no parar i continuar sols endavant amb curses virtuals i aquesta setmana de nou la mitja marató ha estat la cursa preferida, és que els 21,097 kms és una distancia màgica.

5 atletes a la mitja marató

El Thilo Schliebener  feia la millor marca de la temporada amb 1h 34’:

“Acabo de fer una mitja per el passeig de Cubelles – Calafell en 1:34, gairebé 3 minuts i mig millor que la última fa 2 setmanes! Molt content! Em costava trobar el ritme al principi, però després de 6km ja anava millor…al final una mica per sota de 4:30 / km”.

El Jaume Bertran corria la tercera de la temporada amb 1h 47’:

“Aquesta es la tercera mitja marató de la temporada..Sortida a la zona esportiva passant per La Bleda, Barri de la Torre fins a Sant Martí  i tornada a la zona esportiva, recorregut una mica ondulat”

L’Alejandro Martín corria la seva primera mitja marató particular, debutant amb 2h 12’.

El Jaume Morató corria la primera de la temporada amb 2h 13’.

El Joan Luque també corria la primera de la temporada amb 2h 13’.

“Aprofitant que entrenaven per la mitja de l’Espirall i just arribaven a Les Cabanyes faltaven 2 kms pels 21,007 i hem aprofitat alguns per fer una mitja marató, molt content per tot, no passava de 12 kms des de març que va ser quan vaig corre la meva ultima mitja marató, ho millor és que durant més de dos hores t’oblides del mon i de tot el que es viu, hi ha moments que és necessita desconnectar radicalment i que millor manera de fer-lo fent el que t’agrada”.  

En 10k han corregut dos atletes:

El Josep Maria Canela feia la 8ena de la temporada amb 47’40.

La Pilar Gallego feia el seu 5è 10k en 1h 00’, sent la seva millor marca de la temporada:

“Hoy 10km en el circuito de Moja planito, y hoy buena  temperatura, me pensaba tener las piernas cansaditas pero he podido mantener ritmo bien y me ha salido  buen tiempo, venga que ya bajo de los 60′, Súper  contenta.