LA PILAR I EL AROCA CORREN UNA CURSA DE MUNTANYA

Ja tenim dos atletes més que des de el març s’hi posen un dorsal i competeixen en una cursa, ha sigut a la cursa de muntanya de Vall d’Aro de 15 kms, han estat el Joan Aroca que feia 1h 30’ i la Pilar Gallego que aconseguia 2h 06’, aquí teniu la seva crònica:

Toma de temperatura per agafar dorsal, tenies hora assignada i al moment de sortir  cada minut 5 corredors per número de dorsal i amb mascareta, única cosa diferent pel tema covid. Un cop surts ja és una cursa com sempre, havies de dur bidó o got pels avituallaments, perquè no et donaven. La cursa té molta pista i poc bosc, algun tram de corriol molt xulo que anava per bosc, una cursa molt trencacames pels 15 km que eren, desnivell uns 400mts, uns 100 corredors, això a l’hora dels avançaments fa que no hi hagi cap problema. Un circuit que no era tècnic al ser pista, el terreny si que era diferent, molta arena a les pedres, organització de 10, et donaven seguretat. Una cursa més per Aroca i per mi”.