FONDISTES ALS 10K I 5K VIRTUALS 20-9-20

Una setmana més a falta de curses els nostre atletes corren curses virtuals

Als 10k van corre cinc atletes:

El Gabriel Herrera que no para corria en el circuit de la crono ruta i aconseguia 36’59, sent la segona vegada que baixa dels 37’:

“Ya que lo tenía marcado en el calendario, hoy me apetecía hacer test 10k en el Circuito de la Crono Ruta. Sabía que no podría hacer nuevo record personal por las condiciones que había hoy, muchísimo viento, el desgaste en los primeros 5k fue demasiado para mí, ritmo de 3:53 y apretando dientes, luego ya he dejado llevar y me ha salido muy buen tiempo, mejorando el anterior crono en este circuito”.

La Mari Olaya feia marca personal al aconseguir 41’20, rebaixant en 39 segons la que tenia a Igualada 2017:

“Avui he fet la meva millor marca personal de tots els temps. Estic molt feliç. Circuit fàcil de Guardiola a les Cabanyes amb algun repechon i vent en contra. M’he sentit amb moltíssima força i ho he donat tot”.

L’Alejandro Martin també corria en el circuit de la crono ruta i aconseguia 45’35, és quedava a 15 segons de la seva marca personal, però és que ha tingut el handicap del vent.

El Josep Maria Canela feia 47’07, en la seva 6ena cursa de la temporada.

L’Eva Sauleda feia la millor marca de la temporada i es quedava a 38 segons de la seva marca al fer 47’55.

Als 5k corrien un atleta

El Jaume Morató tronava a la competició desprès de tres mesos i feia els 5k amb un crono de 23’43.

“Sortida a la tarda/nit. Tornava a córrer desprès de les vacances fent 8 km, els cinc primers cronometrats i els tres últims per recuperar en un circuit per Torrelles bàsicament tot asfalt i força pla”.

Trail Senders del Penedès

No volem oblidar que avui es tenia que haver organitzat la Trail Senders del Penedès i per la pandèmia que és viu va estar suspesa, però dos atletes nostres han volgut estar enllà en homenatge i han corregut en els seus circuits:

L’Alex Pacheco que va fer la de 5,5k:

“Avui no era per competir sinó un homenatge el petit guerrer de la llum”

I a la cursa llarga va corre el Joan Luque:

“Era trist veure el circuit sol, sense aquell ambient que hi havia i es vivia, avui era un dia especial a Les Cabanyes i al Penedès, hi havia moments que els ulls……, a la fi va dedicada a tothom”.