FONDISTES A LA CURSA SEMI-VIRTUAL DE LA GRANADA

La Cursa solidaria de la Granada al final es va celebrar en plena pandèmia del covid-19, però amb un format diferent, semi-virtual, els atletes tenien que fer la inscripció donatiu i podien corre pel qualsevol dels recorreguts, 15k i 7k  durant tota la setmana des de dilluns fins diumenge i a l’hora que volguessin, l’organització velava que els recorreguts estiguessin marcats sempre i així els atletes podien corre sense por de perdre, passar el track amb el crono a l’organització per fer la classificació.

Felicitem a l’organització per aquesta iniciativa.

De Fondistes Penedès van corre 10 atletes, 7 a la cursa de 15k i 3 a la de 7k.

Comencem per la de 15k:

El Gabriel Herrera feia 1h 05’ i 5è de la general a l’hora de fer la crònica, la corria divendres a la tarda vespre:

“Primera trail de la temporada, sin público, sin contrarios con los que “picarse”. No me ha salido como quería pero estas cosas pasan, en el k9 he tenido que ser conservador por dolor en el tobillo, si no son higos son peras :). El año que viene, objetivo hacerla en 60′ que es lo que quería hoy. La verdad que aunque sin ser lo que quería, estoy contento”.

El Joan Aroca tornava a corre com atleta de Fondistes Penedès i aconseguia 1h 13’, la corria el dissabte al matí.

El Raimon Palau feia millor crono que l’any passat i aconseguia 1h 14’, la va fer divendres a la tarda vespre:

“He fet la cursa de la Granada avui. Els primers kms semblava que em trobava una mica cansat de cames de l’entrenament d’aquesta setmana però han anat passant els kms i m’he anat trobant millor i al final he acabat fort, a bon ritme.  És una pena això d’anar sol amb cursa però què hi farem….Al final he millorar 5 minuts respecte l’any passat. Molta calor”.

El Thilo Schliebener entrava amb 1h 17’, la corria el dijous a la tarda vespre.

L’Alejandro Martin assolia 1h 19’, la corria el dissabte al matí.

El Jaume Bertran aconseguia 1h 20’, la corria el dissabte a la tarda vespre.

El Joan Luque la feia el dissabte al matí i aconseguia 1h 33’:

Torno a ficar-me un dorsal i aquest fet dintre dels temps que visquem és molt valorat, ja que veurem quan serà la propera vegada, circuit preciós, calor i forma física semblant a l’any passat, no puc demanar més”.

A la cursa de 7k corrien 3 Fondistes:

El Santi Hervás que aconseguia 29’51 i sisè lloc de la general, la feia el dijous a la tarda vespre:

“Salida a las 20: 15 para mitigar la calor, aunque cene mosquitos y moscas por la hora. Coincidimos en la salida Laura Domingo (organizadora y speaker de la cursa), su liebre y yo . Salgo rápido para aprovechar la bajada y marcó un parcial por debajo de 4. Después a regular, la suerte de conocer el circuito ya que es mi zona de entreno y confort. La subida a l’illot gran, aunque corta pero intensa, la hago bastante rápido a comparación con otras veces,  se que después tengo unos 300 metros para descansar y poder apretar a muerte al final. Los últimos 1,5km los hago a tope y vuelvo a bajar de 4. Al final 29:51. No esperaba ir tan rápido, media de 4:15. De momento  4º de la general y 1r veterano. Faltan las vacas sagradas a ver como quedo”.

La Carmen Expósito feia 40’35, era la 5ena de la general i la corria el divendres a la tarda vespre.

La Pilar Gallego també la corria el divendres a la tarda vespre i assolia 47’19:

“Contenta i més després d’uns mesos corria altra vegada amb Aroca que em va fer de llebre, això no té preu, córrer amb el és ho millor. Va fer molta calor, però és el que hi ha, el guai és tornar a posar-te una dorsal i estar amb els companys una estoneta”.