COMENÇA LA TEMP 20-21 DE FONDISTES PENEDÈS

Demà diumenge dia 14 de juny començarà la temporada 20-21 de Fondistes Penedès, sent el primer cop en la historia del club que comença més tard de com ho ha fet sempre.

Degut a la pandèmia del Covid-19  que ha paralitzat al mon sencer i confinant a tothom a casa seva, l’activitat esportiva tant d’entrenar com l’organització de curses es va quedar també aturada.

Des de maig a Catalunya es pot fer esport (corre) i els nostres atletes ja estan entrenant, però les curses continuen aturades, no hi ha cap competició que hagi confirmat data en els propers mesos (juny, juliol i agost) i tot assembla que a partir de setembre algunes curses ja s’estan preparant per la tornada, ja veurem de quina forma per que no serà com abans.

Davant dels fets Fondistes Penedès no pot esperar a que s’organitzin curses i vol començar la temporada 20-21 a partir d’aquest diumenge amb curses virtuals, de quina forma? els atletes del club que ho desitgin podran corre aquest diumenge 5k o 10k a la seva localitat o a on vulguin i passar-nos els cronos que han fet, aquests temps serà puntuable en el cas de 10k pel Campionat de Mig Fons i el de 5k pel d’Altres Distancies (els campionats de Ruta i de muntanya ho faran més endavant), indispensable per validar la cursa virtual portar gps i la samarreta del club, així els seus entrenos tindran un valor afegit, som atletes que ens encanta el corre però necessitem objectius/curses que és essència del fons popular.