6 FONDISTES FAN 5K VIRTUALS, 14 JUNY

Fondistes Penedès donava el tret de sortida a la temporada 20-21 el 14 de juny, tot i que no hi ha competicions per la pandèmia, el club s’ha reiventat i ha posat en marxa competicions virtuals, cadascú pot corre 5k o 10k en la seva localitat i passar-nos els seus temps per puntuar als campionats del club, avui han competit 10 atletes en 10k:

En 5k corrien 6 atletes.

El Rafel López i el Josep Maria Canela feien a Vilafranca els 5k en 23’34:

“No estàvem per fer 10k i hem fet 5k, molt bé”.

El Manuel Gálvez corria a la 10k de Vilafranca, 1 volta i feia els 5k en 24’17:

“Hoy tocaba simular una cursa de 5K, dando una vuelta completa al circuito de la 10K de Vilafranca, quería probar haber como reaccionaban las piernas, he salido a 4:35 pero he visto que sin entrenos de calidad, el cuerpo no aguantaba, a si que a 4:50 y a disfrutar.”

La Pilar Gallego corria per Sant Pere Molanta i  aconseguia 31’14:

“Avui 5km a Sant Pere Molanta, asfalt, he fet 2’5km anada i tornada, el primers van pujant però desprès torno a fer el mateix però baixant, aquí és difícil trobar circuit pla. Molt contenta, per que no faig tirades en asfalt i a ritme, a l estiu m agrada fer camins i muntanya amunt i avall i així és complicat mantenir ritme.  Però M ha sortit força bé . Desprès dels 5km he seguit cap a muntanya i 6km més, no puc estar de tocar muntanya en fa sentir lliure, ara toca a per la propera cursa… Força a tots”.

La Maria Jose Navarrete corria per Pacs la seva segona cursa com atleta del club i aconseguia 30’50:

“He escollit un recorregut de 5km,és la segona cursa que faig amb la samarreta de Fondistes:
A les vuit, feia una temperatura ideal, contenta amb el resultat”.

El Joan Torné tornava desprès de molt de temps i assolia 33’00:

“Circuït entre mig de vinyes, acompanyat del meu gos. Un matí feliç”.