6 FONDISTES FAN 10K VIRTUALS 21-6

Un diumenge més per falta de curses per la pandèmia Fondistes Penedès programa curses virtuals pels seus atletes.

Segon diumenge virtual en la que 6 atletes han corregut la distancia de 10 kms.

El David Bertran corria el primer 10k de la temporada amb un crono de 41’19:

“Content de tornar a suar la samarreta del Club. Iniciem temporada encara que sigui amb test virtual, i amb ganes d’anar recuperant la forma mica en mica.

Agrair a la junta per l’esforç i amb ganes de retrobar-me amb els companys/companyes a propers esdeveniments i a les classes de tècnica. Som-hi”

El Txiqui Olivella feia la primera de la temporada amb un crono de 43’41, sent la seva millor marca dels últims dos anys:

“He fet 43m41s en un circuit propici per fer bona marca. Al final he notat la falta de quilometres, però molt content per haver pogut tornar a competir (encara que sigui virtualment) desprès d’uns mesos d’inactivitat”.

El Raúl Navarrete tornava als 10k desprès de molt de temps i ho feia amb 48’25:

“Muy satisfecho con mi entreno!!!ya que es una temporada de estira y afloja!!”.

La Carme Expósito corria el primer 10k virtual de la temporada i feia 59’55:

“Después de muchos días… semanas… sin poder tener una rutina, salgo un día a entrenar y 5 no, hoy he conseguido ponerme  mis zapatillas y hacer 10 kilometrillos, me he sentido viva de nuevo, pero necesito volver a sentir sensaciones, lo voy a conseguir!!!

El Joan Torné competia per segon diumenge consecutiu, la setmana anterior feia 5k i ara 10k que tornava a aquesta distancia desprès de 19 anys, assolia 1h 02’:

“Circuït per les urbanitzacions de Can Surià i Mas Milà. L’important era acabar els 10 km. M’ha costat”.

La Pilar Gallego també competia per segon diumenge consecutiu, aconseguia els 10k en 1h 04’:

“Circuit de Sant Pere entre camí i asfalt, un km de cada entre repetxo i pla, entretinguts, volia sortir i poder mantenir ritme entre 6’20-6’30 i m ha sortit el que volia, he anat molt bé sense agobiar-me, a disfrutar i passar-ho be”.