10 FONDISTES CORREN VIRTUALMENT 10K, 14 JUNY

Fondistes Penedès donava el tret de sortida a la temporada 20-21 el 14 de juny, tot i que no hi ha competicions per la pandèmia, el club s’ha reiventat i ha posat en marxa competicions virtuals, cadascú pot corre 5k o 10k en la seva localitat i passar-nos els seus temps per puntuar als campionats del club, avui han competit 10 atletes en 10k:

En 10k corrien 10 atletes.

El Fran Patón feia els 10k a Guardiola i aconseguia un crono de 37’15

“10k realizados en el campo de futbol de Guardiola, unas 35 vueltas, jaja que mejor sitio que donde he podido ir haciendo algo, no estamos tan mal, la verdad que estaba a tope para la maratón, al menos he aprovechado algo del trabajo hecho”.

Gabriel Herrera feia la seva primera cursa com atleta del club i aconseguia marca personal al fer 38’12, millorant en 32 segons:

“Me llevo una sensación agridulce, mala pues no he podido apretar más y eso que, aunque he pisado asfalto, he pisado caminos de viñas y he cruzado un par de riachuelos, he hecho un recorrido relativamente “fácil” pero si quería darle más gas el dolor en mi pierna izquierda me avisaba que o me relajaba o me iba a fastidiar de verdad. Contento pues desde que me lesioné a falta de 2km para terminar la media de Barcelona no había apretado un poco, es la primera post-covid y post-lesión así como la primera con la camiseta de Fondistes Penedès. Toca recuperar bien para que el dolor no vuelva a ir a más e ir dejando buenas marcas sudando esta camiseta, la pierna izquierda no la tenía preparada para este ritmo.”

Iban Pérez assolia marca personal al fer 38’13, millorant en 12 segons la marca que va fer el passat mes de març:

“Content de poder començar la temporada i posar el mode ‘competició’ per un dia. Enhorabona al club i la junta per la iniciativa, reinventant-se i buscant una manera de treure el cuc de competir encara que sigui a distància. Molt satisfet i amb ganes de poder tornar a les curses i a les trobades amb els companys Fondistes!”.

El Santi Hervás corria en el circuit dels 10k de Vilafranca i feia 39’40:

“Circuito de la 10k de vilafranca, hemos quedado blas, manuel y yo a las 8 de la mañana. Intención de salir a 4 y aguantar. La hora perfecta por el poco tráfico, aunque bastante calor. La primera vuelta en 19:55. La segunda mantengo y apreto al final para poder hacer 39:40. No esperaba ese crono”.

El Blas Herrera també corria pel circuit de la 10k de Vilafranca i aconseguia 42’04:

“Cursa 10k de vila amb els Companys  Santi  I Manolo . Bé després de 60 dies sense corre conten bones sensacions”

La Mari Olaya assolia la millor marca dels últims dos anys al fer 42’45:

“No m’esperava fer aquest crono, ni esperava estar tant forta, circuit de Guardiola a les Cabanyes, fàcil en alguns trams i ondulat en altres, bo per fer bona marca, molt feliç”.

El Thilo Schliebener corria al costat del mar Mediterrani a Cuabelles i feia 43’46:

“He fet 10km a Cubelles. Fa calor, però hi ha poca gent i es pot córrer bé, és estrany intentar esforçar-se sense competidors, gairebé com un entreno, he notat molt la pausa de COVID i he anat de mes a menys. Al final era tot patiment, però por sota de 44 = content!”.

El Lluis Balagué aconseguia 49’47:

“He fet Pacs a Vilobí passant per Vallformosa i tornar. L’objectiu era baixar de 5 i ho he pogut fer”.

El Joan Luque feia 50’46:

“He corregut de Guardiola- Grabuac- Les Cabanyes, molt content per que he millorat en 8 minuts amb respecta a fa dos diumenges que vaig corre altre cursa virtual i la feia en 58’, no m’esperava estar amb aquest registre desprès de tot, primera part en 25’”.

El Jaume Morató realitzava 51’51:

“Sortida de Torrelles de Foix direcció Sant Marti pel camí de l’hermita de Sant Joan, primers 4 km pla i baixada. En arribar a Sant Marti tornada a Torrelles pel camí de La Verna i Can Coral, amb un terreny pla i pujada fins arribar a la meta a la rambla de Torrelles. Circuit un 70 % terra i un 30 % asfalt”.