THILO SCHLIEBENER I CARME EXPÓSITO GUANYADORS DEL XXIIÈ CAMPIONAT DE MUNTANYA

THILO SCHLIEBENER I CARME EXPÓSITO GUANYADORS DEL XXIIÈ CAMPIONAT DE MUNTANYA

La temporada 19-20 degut a l’alerta global de pandèmia del Covid-19 que ha causat que des del març del 2020 un confinament i una aturada totes les activitats, entre elles l’anulació o suspensió de totes les curses a tot arreu, escrivint aquesta crònica, abril, encara no es sap quan és tornarà a la normalitat:

Fondistes Penedès ha decidit que finalitzen els seus campionat abans d’hora,  pel qual el 8 de març va ser la data les ultimes competicions que van corre els nostres atletes al temporada 19-20.

El XXIIè Campionat de Muntanya, temporada 19-20, que és basa en les curses corregudes d’aquesta modalitat, ja té la seva classificació final.

En el apartat masculí el líder de la muntanya ha estat el Thilo Schliebener que ho guanya per primer cop, sent el nou rei de la muntanya, amb 714 punts, sent les curses que li ha puntuat: Marató de muntanya Junfrau, Brixen Dolomites, Burriac, Crono Escalada i Trail Senders del Penedès.

Al segon lloc tenim al l’Esteve Pi amb 488 punts, sent la cursa que més li ha puntuat la nocturna de la Granada curta.

El millor tercer lloc en homes està ocupat pel Raimon Palau amb 408 punts, sent la cursa que més li ha puntuat la nocturna de la Granada llarga.

El quart lloc ha estat el Raúl Navarrete amb 392 punts, sent la cursa que més li ha puntuat la Trail Senders del Penedès.

El cinquè lloc masculí està ocupat pel Joan Luque amb 291 punts, sent la cursa que més li ha puntuat la la nocturna de la Granada llarga.

En dones la Reina de la muntanya ha estat la Carme Expósito amb 428 punts, , ho guanya per primer cop a més ha quedat 3era de la classificació total,  les curses que li han puntuat han estat la Nocturna de la Granada curta, la Trail Senders del Penedès, Sant Sadurní, Vinyes Penedès, Trail de l’Arboç.

Al segon lloc i 5ena de la general total tenim a la Pilar Gallego amb 391 sent la cursa que més li ha puntuat la de Sant Guim.

Han puntuat 34 atletes, s’han corregut 81 curses, sent la Pilar Gallego que més curses ha fet amb 11, les curses amb més participació han estat la la Crono Escalada amb 17, seguida de la Trail Senders del Penedès amb 18 i Sant Sadurní amb 8, total de kms correguts 993 kms en 117h.