L’IBAN PÉREZ I LA MARI OLAYA GUANYADORS DEL VIIÈ CAMPIONAT D’ALTRES DISTANCIES

L’IBAN PÉREZ I LA MARI OLAYA GUANYADORS DEL VIIÈ CAMPIONAT D’ALTRES DISTANCIES

La temporada 19-20 degut a l’alerta global de pandèmia del Covid-19 que ha causat que des del març del 2020 un confinament i una aturada totes les activitats, entre elles l’anulació o suspensió de totes les curses a tot arreu, escrivint aquesta crònica, abril, encara no es sap quan és tornarà a la normalitat:

Fondistes Penedès ha decidit que finalitzen els seus campionat abans d’hora,  pel qual el 8 de març va ser la data les ultimes competicions que van corre els nostres atletes al temporada 19-20.

El VIIè Campionat d’altres distancies, temporada 19-20, que és basa en les curses que no puntuen en Ruta, Mig Fons o Muntanya ja té les seves classificacions.

El guanyador d’aquesta edició ha estat l’Iban Pérez amb un nou record: 426 punts, sent la primera vegada que ho guanya, per guanyar-lo ha corregut: Cursa del Cava, Behobia, Vilanova del Camí, Sant Valentí i Transequia.

El segon classificat ha estat el Josep Maria Canela amb 236 punts sent les curses que li ha puntuat les curses de Sant Félix, Cava i Sant Silvestre Vilafranquina.

El millor tercer lloc masculí tenim al Jose Manuel Torres amb 200 punts, sent l’Arboç, Vendrell i  Sant Silvestre Arboç.

La guanyadora en aquesta edició ha estat la Mari Olaya que ha més ha estat la 3era de la general total i ha sumat 227 punts en tres curses, puntuava en l’Espluga, Sant Silvestre Vilafranquina i Sant Valentí.

Han puntuat 22 atletes, s’han corregut 37 curses, sent l’Iban Pérez la que més curses ha fet amb 5, les curses amb més participació han estat la Cursa del Cava i Sant Silvestre Vilafranquina amb 8, total de kms correguts 323 amb 60 hores.