FP finalitza la temp 19-20

Benvolgudes i benvolguts atletes de Fondistes Penedès,

Aquests dies estem vivint tots plegats, a la feina, als pobles i ciutats, al món, incerteses i neguits provocats per les conseqüències del virus Covid-19. Estem en una situació desconeguda per tothom i que, segurament, ens obligarà a reflexionar sobre el nostre futur com a comunitat.

La situació d’aïllament en que ens trobem ens està impedient desenvolupar una de les activitats que més ens agrada, sortir a córrer pel món, ja sigui per carrers, camins, pistes o muntanyes, i ens està obligant a fer anar la nostra imaginació per tal de poder seguir mantenint-nos actius físicament.

Des d’abans de la declaració d’alarma, al nostre país les curses que estaven programades ja es van anar suspenent, començant per la Marató de Barcelona i seguint per tota la resta, i a curt termini no hi ha previsió de realitzar noves curses.

La Junta de Fondistes Penedès ens vam reunir telemàticament el passat dia 7 d’abril i analitzant la situació en que ens trobem vam prendre els següents acords:

  • Donar per finalitzats tots els campionats de la temporada 2019/2020.
  • La classificació es realitzarà amb els resultats de les curses corregudes des de l’inici de la temporada fins que es va decretar la suspensió de totes les curses.
  • Posposar la Gala de fi de temporada fins al mes de setembre u octubre fent-la coincidir amb la Crono-ruta.
  • Totes les curses que es corrin a partir de que es reiniciï l’activitat esportiva, que esperem sigui aviat, comptaran pels campionats de la temporada 2020/2021.

Entenem que hi ha atletes que tenien previst participar en curses durant tot aquest període de la temporada i ens sap greu per aquestes persones, però creiem que s’ha corregut una part important de la temporada i que això s’ha de reflectir en els nostres campionats.

Només ens queda donar-vos molts ànims per superar aquesta situació que estem vivint, desitjar-vos que seguiu tant actius com pugueu i que ben aviat ens puguem tornar a trobar per fer allò que tan ens agrada: córrer pel món.

#quedatacasa

Cordialment, La Junta de Fondistes Penedès

Vilafranca del Penedès 11-4-20